Пн, 2024-04-29, 08:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 71 72 73 74 75 ... 95 96 »



На підземному аміакопроводі Горлівка-Лозова в Донецькій області стався свищ з витоком залишків аміаку.
Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2013-06-16| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Візит лідера французьких націоналістів Марін Ле Пен проходить у Криму в атмосфері повної закритості.



Логіка дій від місцевого голови ОДА ( Василь Ядуха– ред.) не дивна. Він сьогодні прославився тим, що його сім'я і близькі до нього люди масово беруть в оренду озера на території області.



На сьогоднішньому засіданні Кабміну розглянуть питання про будівництво і розвиток в країні системи метрополітенів до 2020 року.




У Криму поблизу аеропорту "Сімферополь" у повітряному потоці виник смерч. За даними очевидців, це природне явище можна було спостерігати майже 15 хвилин.



Харьков крупный город с хорошим транспортным соединением. Логично предположить, что уехать отсюда можно в любом направлении, используя любой удобный вид транспорта.


45 тисяч жителів Херсона залишилися без води через борги водоканалу перед енергетиками. Як повідомили у міському водоканалі, 6 червня в другій половині дня працівники "Херсонобленерго" знеструмили 20 об`єктів водопостачання міста.


Директора Департаменту кадрового забезпечення Секретаріату Кабінету міністрів України Юрія Євтєєва звинувачують у самочинному захопленні громадського пляжу, що належить територіальній громаді села Осещина Вишгородського району.




Телеканали Донецька не захотіли крутити анонси акції опозиції на 31 травня й відмовили в ефірах лідерам опозиції.

Известная украинская актриса в беседе с журналистами призналась, что накануне наконец-то приобрела себе очень удобно кресло груша Poparada по выгодной цене с помощью сайта poparada.com.ua. А кроме того она поделилась с представителями СМИ своими впечатлениями от съемок


"Регіонал" запропонував змінити систему розподілу податкових коштів між центром і місцевими радами за принципом, який використовується у Німеччині та Канаді. Юхим Звягільський відповів: "Красти треба менше і всім буде добре ... І не треба законів".


Губернатор Донецкой области Андрей Шишацкий заявил, что жители Донецкой области дадут отпор организаторам акции "Вставай, Украина!".


Несмотря на закон и кучу контрольных органов, берега Днепра все чаще становятся доступными лишь избранным.




Під час візиту президента Віктора Януковича до Дніпропетровська у вівторок в одній з пробок розгнівані далекобійники накинулися на ДАІшника, який своїм тілом перекрив рух вантажних автомобілів.



Генеральний консул РФ у Сімферополі Володимир Андрєєв опинився в центрі скандалу, заборонивши членам російської делегації йти на прем'єру художнього фільму "Хайтарма", що розповідає про депортацію кримськотатарського народу.