Пт, 2024-04-26, 21:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:25
Соціал-націоналісти у Борисполі відбили пам'ятнику Леніна ніс
Інші останні Новини з регіонів України
Ще один пам'ятник Леніну зазнав нападу. Цього разу постраждав монумент у Борисполі, передає УНН з посиланням на місцеві ЗМІ.

Відповідальність за це взяли на себе активісти Соціал-національної асамблеї (СНА), які відбили Леніну ніс та обмалювали постамент.

"Як патріоти, ми не можемо не віддати належної поваги, і тому в підтримку всього українського та на знак підтримки всіх політв’язнів ми пошкодили пам’ятник Леніну у місті Бориспіль, через якого мільйони українців загинули або були заарештовані", — заявили активісти.

З їх слів, пам’ятник спеціально руйнували не повністю, щоб надалі його можна було зіпсувати ще не раз.

Нагадаємо, з лютого 2013 року в Україні прокотилася хвиля вандалізму щодо пам'ятників Леніну, а після і меморіалів Степану Бандер . Як повідомлялося, в Севастополі для охорони пам'ятника Володимиру Леніну виставлять міліцейський пост.

15 лютого активісти партії Свобода разом з депутатом Ігорем Мірошниченком здійснили демонтаж пам'ятника Володимиру Леніну у місті Охтирка Сумської області. Відомо, що після акції активісти опинилися в районному відділенні міліції, де дали свідчення з приводу власних дій.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 970 | Додав: adminA | Теги: соціал-націоналісти, Бориспіль, ніс, пам'ятник Леніна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]