Чт, 2024-05-02, 10:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Весь Архів новин

« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 15 16 »

 

Деканом найстарішої у США школи мистецтв стала українка Марта Кузьма. Про це оголосив Пітер Салоуей, президент престижного Єльського університету, до складу якого входить школа.

Останні Українці в світі | Новини європейської України| Додано: 2016-02-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Одразу чотири українські додатки увійшли до щорічного рейтингу "найкращих програм із Apple Store", який складає компанія Apple.
 


 

Активная война в Украине может вспыхнуть в любой момент, потому что россияне действительно верят Путину и готовы умирать ради него. Такое мнение высказала лауреат Нобелевской премии по литературе Светлана Алексиевич.


 

Двох українських та двох литовських моряків, яких минулого місяця викрали пірати з вантажного судна Solarte у Нігерії, відпустили на волю.


 

Новый временный лидер Консервативной партии Канады и официальной парламентской оппозиции Рона Амброуз имеет украинские корни. Ее девичья фамилия – Чапчук.


 

Лауреат Нобелівської премії з літератури Світлана Алексієвич відповіла на критику президента Бєларусі Олександра Лукашенка, який засудив нобелівських лауреатів за критику влади.


 

 

Перший повнометражний художній фільм про сталінські репресії в Україні і як вони призвели до Голодомору 1932-1933 років вийде у січні 2016 року в Канаді.


 

У столиці Італії Римі у неділю відкрили пам'ятник святому рівноапостольному князю Володимиру Великому. Про це повідомляє Міністерство закордонних справ України з посиланням на українське посольство у Ватикані.


 

Сьогодні, 28 вересня, - чергова глобальна акція на підтримку української льотчиці, народного депутата України Надії Савченко. Про це написав у Facebook один з адвокатів льотчиці Ілля Новіков.


 

Больше всего иностранцев-нелегалов заняты в строительстве и сельском хозяйстве Польши. При этом наибольшая группа иностранных работников в Польше – это украинцы, за ними следуют китайцы и вьетнамцы.


 

Україна лідирує серед країн, у які мігранти з Європи 2014 року надіслали найбільше грошей, зазначається у доповіді Міжнародного фонду сільськогосподарського розвитку.


 

Атлантический Совет отметил летчицу и народного депутата Украины Надежду Савченко наградой "За свободу". Награду сенатор США Джин Шахин вручила сестре Надежды - Вере Савченко во время Глобального форума во Вроцлаве.


 

В Федеральном ведомстве по делам миграции и беженцев (BAMF) заявили, что за последние шесть месяцев около двух тысяч украинских граждан прибыли на территорию ФРГ в поисках убежища. Тенденция к увеличению количества роста остается.


 

"22 травня недалеко від Тріполі було здійснено збройний напад на співробітників посольства України в Лівії. Внаслідок нападу постраждали, зокрема, посол, консул і ще один співробітник диппредставництва".


 

Непал расценил чартерный рейс, как коммерческий самолет, поэтому дал разрешение на посадку Ил-76 Минобороны. Вылет запланирован за два часа - в 15 по местному времени. Всех украинцев сейчас организуют в автобусы.