Чт, 2024-05-02, 08:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Весь Архів новин

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 15 16 »

 

Літак Іл-76, що прибув у Делі для подальшої відправки в Катманду і евакуації громадян, зараз проходить усунення виявлених збоїв. До 3 травня він буде готовий до продовження шляху, повідомили в Міністерстві оборони України.

Останні Українці в світі | Новини європейської України| Додано: 2015-05-01| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

З 28 громадянами України, які перебувають у зруйнованому землетрусом Непалі, встановлено контакт, ще з 17 зв'язку поки що немає. Про це повідомив речник Міністерства закордонних справ України Євген Перебийніс.


 

Дочь убитого в 2000 году украинского журналиста Георгия Гонгадзе - 18-летняя Соломия.


 

Президент України Петро Порошенко ініціює проведення засідання Всесвітнього конгресу українців, повідомив заступник голови Адміністрації Валерій Чалий.


 

Симфонічний оркестр канадського міста Торонто звільнив піаністку українського походження Валентину Лисицю через поширювані нею в соціальних мережах коментарі на підтримку проросійських сепаратистів на сході України.


 

В порядке исключения Коломойскому дали одноразовую визу на короткий визит в США, где он сейчас и находится, в основном посвящая свободное время баскетбольным матчам".


 

Сын самого богатого украинца Рината Ахметова - Дамир - женился. Теперь он и его сербская избранница обустраивают семейное гнездышко в One Hyde Park, самом дорогом доме Лондона.


 

Международный проект "Mars One", который предполагает основание на Красной планете человеческой колонии невозвращенцев уже в ближайшем будущем, продолжает отбор будущих поселенцев.


 

Досить бути придатним до військової служби за станом здоров'я, не мати серйозних клопотів із законом, володіти розмовною англійською й успішно пройти стандартну армійську перевірку на профпридатність.


 

У неділю, 8 лютого, українська діаспора в Португалії провела мітинг на підтримку української льотчиці Надії Савченко. Захід відбувся на площі Дон Педро у Лісабоні.


 

Людмила Гурченко полностью соответствовала времени зарождающейся "оттепели", когда девушки больше не хотели выглядеть одинаково и тянулись к западным идеалам. Еще с детства ее кумиром была Марлен Дитрих.


 

 

Українські семінаристи заколядували в метро в Парижі, несучи французам звістку з України про народження Ісуса Христа.
 


 

Известную украинскую телеведущую популярной программы «Орел и Решка» Регину Тодоренко арестовали в Индии за подготовку террористического акта.


 

 

Актриса Хайден Панеттьери и Владимир Кличко впервые стали родителями.


 

Уродженець Києва продав соцмережі програму для обміну повідомленнями на смартфонах.