Пт, 2024-04-26, 15:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:41
Українські депутати-комуністи роз'їжджають на Porsche. ВІДЕО
Інші останні Політичні новини

Українські комуністи, які повсякчас згадують радянське минуле, говорять про любов і боротьбу за права пролетаріату, із задоволенням їздять на розкішних німецьких авто з номерами Верховної Ради. Наприклад, депутати від Компартії Валентин Матвєєв та Юрій Гайдаєв після праведної праці задля добра пролетаріату поїхали з Верховної Ради на Porsche Cayenne, вартість якої починається від 100 тисяч доларів.

Гайдаєв зібрався сісти на переднє сидіння, як раптом помітив, що його знімають. І тут же почав відхрещуватися від Porsche, запевняючи, що авто не його. Але замість оповідання про добрих друзів, які дали покататися депутату на джипі, Гайдаєв просто мовчки поїхав.

Також привернув увагу номер машини, в кінці номерного знаку якої значаться літери ВР. Тобто, поборники соціальної справедливості вирішили відокремитися від простого виборця "козирним" знаком, який дає недоторканність на дорозі. Виявилося, що блатний номер депутат вирішив повісити на машину своєї дружини. Згідно з даними техпаспорта, власником Porsche Cayenne значиться жінка комуніста Маргарита Гайдаєва, 1965 року народження. Сам Гайдаєв має лише право керування цим авто, передає "Українська правда".

Цікаво, що машину було придбано не "з рук", а у фірмовому салоні, де ціни завжди "кусаються". Цією новинкою гараж Гайдаєва поповнився у 2010 році, тобто в час економічної кризи, коли прем'єр-міністр України Микола Азаров закликав співгромадян "не скіглити", а брати в руки лопати і самостійно здобувати собі харч. Пізніше Гайдаєв перестав заперечувати, що ця машина має стосунок до нього.

"Моя дружина протягом 15 років займається бізнесом. І вона нарешті на старості... як то кажуть, в певному віці, у нас з'явилася гарна машина, - зізнався комуніст. - Хіба це погано?"

У біографії Гайдаєва сказано, що він жодного дня не працював у бізнесі. Спочатку був лікарем, потім - медичним чиновником, заступником міністра, міністром охорони здоров'я, і нарешті нині - народним депутатом.

Зазначимо, що два місяці тому в ДТП потрапив народний депутат України від Компартії Ігор Алексєєв. Він їхав на дорогому службовому джипі з водієм у відрядження. А влітку в аварії на Столичному шосе, коли Porsche 911 Carrera 4S впав у котлован і загорівся, загинув депутат Васильківської райради Олег Азарченко.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1030 | Додав: nowyny | Теги: Porsche, комуняка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]