Сб, 2024-04-27, 15:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



До встречи Нового года осталось всего несколько дней, и значит шансов купить себе тур на заграничный отдых у всех практически не осталось.
Останні Українці в світі | Новини європейської України| Додано: 2011-12-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Результаты исследований, проведенных учеными, свидетельствуют о том, что плохие отношения с матерью в раннем возрасте резко увеличивают опасность ожирения у подростков.


Шимпанзе по кличке Чита, снимавшийся в фильмах про Тарзана в начале 30-х годов прошлого века, скончался в американском штате Флорида в возрасте 80 лет.




В последнее время в Украине все больше людей отказываются от привычных табачных сигарет и переходят на более безопасные для здоровья – электронные.


Жительку Китаю можуть покарати за народження вісьмох близнят. Подружжя з Гуанчжоу після довгих років спроб народити дитину вирішило скористатися процедурою екстракорпорального запліднення.



У Рівному близько 21 години 27 грудня у ДТП потрапили редактор газети "Рівне-ракурс", прес-секретар рівненської "Батьківщини" Володимир Попик та його дружина.




Каждый бизнесмен, занимающийся пассажирскими перевозками, знает, что перетяжка салона, переоборудование микроавтобусов не только улучшат эстетический вид транспортного средства, но также позитивно отобразятся на потоке пассажиров, которые воспользуются услугами именно этой транспортной фирмы.



Суть идеологии FKK проста: обнаженное тело – это не стыдно, нагота не обязательно имеет отношение к сексу, для слияния с природой человек должен быть раздет так, как он был раздет при рождении.


29 грудня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер південно-західний, 5-10 м/сек. Температура повітря вночі -1...-3 градуси, вдень +2...+4 градуси.




Накануне новогодней суеты нужно все делать организованно, чтобы не забыть о всем самом главном. Ведь нужно так много сделать: позаботиться о меню для праздничного обеда, пригласить всех родных и близких вам людей.



Потяг, який перевозив залізну руду до порту Дарвін, зійшов з рейок. Кілька вагонів потоки води віднесли в річку Едіт. Члени бригади поїзду встигли зістрибнути зі складу, діставши незначні травми.



На початку тижня на Сонці відбувся потужний спалах і вже найближчими днями на Землі почнуться магнітні бурі. За даними Spaceweather.com, 26 грудня на Сонці стався масивний викид корональної маси.




Пес Стюарт легко освоїв латиноамериканські та домініканські танці без будь-якого інструктажу досвідчених танцюристів.



Нещодавно відбулися зйомки кліпу на пісню "Мій порок" з нового альбому Глюкози. Сюжет відео тримається в суворій таємниці, але співачка обіцяє, що це буде один найпровокаційніших кліпів останнього часу.




Під час під час заворушень на площі Тахрір у Каїрі були згвалтовані або побиті багато зарубіжних журналістів.



Україна сподівається парафувати угоду про асоціацію з Євросоюзом у першому кварталі 2012 року, заявляють у Міністерстві закордонних справ.



15-річний американський підліток Джордан Ромеро став наймолодшим в історії підкорювачем найвищих вершин шести континентів.