Сб, 2024-04-27, 14:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Многотысячную акцию протеста против фальсификации результатов выборов, которая прошла в Москве на Болотной площади, поддержали во многих других городах России и за рубежом.
Останні Іншомовні новини | Новини європейської України| Додано: 2011-12-10| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

Кулинарные сайты - лучший помощник на кухне

 

В предвкушении праздников большинство хозяюшек и настоящих кулинаров уже сейчас задумываются про меню для праздничного обеда.




Близько 3,5 тисяч незгодних з результатами недавніх виборів до Держдуми зібралися на площі перед державною публічною науково-технічною бібліотекою в Новосибірську.


7 грудня європейський комісар з питань розширення і Європейської політики сусідства Штефан Фюле в черговий раз заявляв, що підписання і ратифікація Угоди про асоціацію Україна-ЄС залежить від результату ситуації навколо екс-прем'єра Юлії Тимошенко.



За похорони загиблого під час розгону наметового містечка в Донецьку Геннадія Конопльова заплатили його товариші по акції протесту, а не обласна влада.



Мітинг на Болотяній площі в Москві проти результатів парламентських виборів завершився виступом опозиційного політика Володимира Рижкова.



У шведській і норвезькій столицях сьогодні пройде кульмінація нобелівських торжеств - вручення премії і святковий банкет для лауреатів і гостей.


На Болотяній площі в Москві, де 10 грудня проходить наймасштабніший за останні роки мітинг, учасники якого вимагають скасувати результати недавніх виборів в Держдуму через масштабні фальсифікації, зібралося близько 40 тисяч осіб.


Посол ЄС в Україні Жозе Мануель Пінту Тейшейра констатує, що якщо ситуація в Україні не зміниться, Угоду про асоціацію не буде підписано, ратифіковано і імплементовано.