Сб, 2024-04-27, 11:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



В наше время многие люди пытаются сделать свою жизнь веселее, украсить ее различными увлечениями и хобби. Так, например, кто-то собирает значки, а кто-то коллекционирует марки или газетные вырезки.
Останні Іншомовні новини | Новини європейської України| Додано: 2011-12-30| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Американські науковці виявили в космосі "величезне око", зробивши знімки галактики NGC 4151, також відомої як "Око Саурона".


Науковці простежили траєкторію руху мільйонів тонн сміття й уламків, які опинилися в Тихому океані після цунамі в Японії 11 березня. За прогнозами, вже за два роки сміттєва лавина досягне Гаваїв, а за три - західного узбережжя США.



Об'єктом дослідження науковців стала карликова галактика NGC 4449, розташована на відстані 12,5 мільйона світлових років від Землі в сузір'ї Гончі Пси.



В жовтні французький уряд запровадив заборону на використання кетчупу в студентських та шкільних їдальнях. Йдеться про пропаганду здорового харчування і традиційної французької кухні.



Видання The Fablife обрало 10 найкращих гарячих бікіні знаменитостей, в яких зірки хизувались своїми доглянутими формами упродовж 2011 року.


 

У КНДР вважають, що влада Південної Кореї заборонила багатьом своїм громадянам приїхати на похорони Кім Чен Іра.



Чорний Водяний Дракон. Лякатися зубастого не варто - на Сході його дуже поважають і вважають щасливчиками тих, хто народився в цей рік. Щоб Дракон приніс удачу, готуємося правильно зустрічати його.



Державна пенітенціарна служба вивезла екс-прем'єр-міністра Юлію Тимошенко з Лук'янівського СІЗО.



У західній частині столиці Венесуели в минулий четвер в пасажирський автобус врізався бензовоз. В результаті зіткнення виникла пожежа, у вогні живцем згоріли 12 пасажирів автобуса і водії обох машин.



В наше время очень удобно, что есть такая возможность, как воспользоваться Интернетом с любой точки мира.



Каждый презентабельный и деловой мужчина, который либо занимает высокую должность, либо является бизнесменом, или же работник, который делает карьеру, должен выглядеть соответственно.