Сб, 2024-04-27, 14:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Науковці вважають, що завдяки цьому, у найближчому майбутньому мозок можна буде підключати до комп'ютера і таким чином "звантажувати" нові знання.

Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2011-12-16| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


В Окленде (Новая Зеландия) были зарегистрированы подземные толчки, предположительно вызванные вибрацией от прыжков и танцев 50 тысяч посетителей концерта рок-группы Foo Fighters.



Исследовательский центр рекрутингового портала провел опрос, чтобы выяснить, часто ли корпоративные вечеринки заканчивается для сотрудников компаний увольнением.



Необычное природное явление, граничащее с библейскими мотивами, произошло в английском городе Ковентри. На головы местных жителей в ночь на понедельник обрушился настоящий дождь из яблок.



Более 15 тыс. жителей Чехии исповедуют веру рыцарей-джедаев из "Звездных войн". Об этом свидетельствуют итоги официальной переписи населения.



Періс Джексон вперше після смерті батька заговорила про нього в ефірі популярної програми. Під час інтерв'ю Періс розповіла про те, як діти поп-короля несли непосильний тягар його слави, а він намагався захистити їх.



Сьогодні в Ньйоні, в штаб-квартирі УЄФА, відбулося жеребкування 1/16 та 1/8 фіналу другого за значущістю клубного турніру континенту - Ліги Європи.



Європейський суд з прав людини взяв до розгляду скаргу екс-прем'єра України Юлії Тимошенко щодо порушення норм Європейської конвенції з прав людини під час притягнення її до кримінальної відповідальності.



17 грудня в Києві хмарно, дощ, уночі невеликий, вітер південний, 7-12 м/сек., пориви 15-20 м/сек. Температура повітря вночі +2...+4 градуси, удень +6...+8 градусів.




В Думу 6-го созыва прошла 27-летняя актриса Мария Кожевникова, два года назад снявшаяся обнаженной для российской версии журнала Playboy.



В Петропавловске-Камчатском спасатели извлекли из подвала жилого дома забравшуюся туда дикую рысь



Так, згідно з даними компанії, у 2011 році економічні втрати, пов'язані з катастрофами, досягли найвищого рівня в історії.



Холодну зупинку першого, другого і третього реакторів на АЕС "Фукусіма-1" завершено.. Про це повідомив у п'ятницю, 16 грудня, прем'єр-міністр Японії Есіхіко Нода.



Вже є перша жертва – протези в однієї з жінок протекли і стали причиною виникнення лімфоми, від якої француженка нещодавно померла. Також медики виявили схожий тип раку ще у 4 жінок з грудними імплантатами.



Як йдеться на сайті церкви, рекламна кампанія була запущена, щоб уникнути "сентиментальності і банальностей", і спровокувати людей на роздуми і обговорення.



Иногда, после трудного и напряженного рабочего дня, так хочется расслабиться и чтобы кто-нибудь сделал вам профессиональный массаж. Но не всегда получается воплотить в жизнь эту свою мечту.