Сб, 2024-04-27, 15:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


28 грудня в Києві хмарно із проясненнями, вночі та вранці невеликий дощ, вдень без опадів, вітер західний, 7-12 м/сек., вночі та вранці місцями пориви 15-20 м/сек. Температура повітря вночі +1...+3 градуси, вдень +4...+6 градусів.

Останні Прогноз погоди | Новини європейської України| Додано: 2011-12-27| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Медвежонок родился 22 ноября в датском Скандинавском парке дикой природы, на сайте которого и было объявлено о появлении малыша. Вскоре выяснилось, что у матери Сику по кличке Илка не оказалось молока, и смотрителям парка пришлось взять заботу о младенце на себя.



В преддверии Нового года в Москве началась оттепель, вместе с которой в российскую столицу пришел дождь, прошедший практически во всех районах города и окрестностях.



Підвищувати зарплати (середня зарплата в службі безпеки від 1 100 до 1 600 євро) дирекція аеропортів відмовляється. Вона запропонувала компроміс - до новорічних свят виплатити одноразову допомогу охоронцям в 1 000 євро.



Відповідальність за теракти у Багдаді 22 грудня узяла на себе іракська філія міжнародної терористичної мережі "Аль-Каїда".


Сьогодні, 27 грудня, в Індонезії прокинувся один з найактивніших вулканів Локон, розташований на острові Сулавесі. Більш як 10 тисяч жителів навколишніх сіл у паніці: попіл вже сиплеться з неба, а евакуація ще не розпочалася.




До Нового года остались считанные дни, а впереди у нас еще и Рождественские праздники, а это все значит, что для каждой женщины наступили трудные дни подготовки к праздникам.



Метеорологи на Філіппінах попереджають про можливість нового шторму найближчими днями. За їхніми прогнозами, на острів Мінданао випаде близько 20 сантиметрів опадів.



Професор релігієзнавства з Оклахомського університету (США) переклав текст, що відкриває нові факти про Різдво Христове і трьох волхвів, які принесли Ісусу дари під час народження.



В наше время каждая компания стремится увеличить свои продажи. Ведь все понимают простую истину, которая гласит, что если больше продаешь, то и больше зарабатываешь.



Лідер гурту "Гайдамаків" Олександр Ярмола планує випустити сольний альбом. Платівка з'явиться восени наступного року.


За допомогою космічного телескопа національного аерокосмічного агентства NASA Hubble виявили на карликовій планеті Сонячної системи зону, яка вирізняється високим ступенем поглинання ультрафіолетового випромінювання Сонця.