Сб, 2024-04-27, 08:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Науковці почали роботу над створенням суперкомп'ютера, який буде передбачати майбутнє. Згідно з планами, потужні машини будуть збирати і обробляти інформацію з великої кількості джерел - від твітів до урядової статистики.
Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2011-12-22| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Співробітники міліції затримали 15-річну жительку Одеси, яка вбила іноземного студента. 23-річний хлопець познайомився з майбутньою вбивцею через соціальну мережу.



Відеохостинг YouTube оприлюднив рейтинг найпопулярніших (за кількістю переглядів) роликів 2011 року. Відео із собакою, що розмовляє, отримало найбільше переглядів (понад 75 мільйонів) протягом року у Великобританії.




23 грудня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер північно-західний, 5-10 м/сек. Температура повітря вночі -4...-6 градусів, вдень -1...-3 градуси.


Американська розвідка змальовує нового лідера Північної Кореї Кім Чен Ина як легковажного юнака із садистськими схильностями, який може бути ще більш непередбачуваним за свого батька.




Выбор хорошего автомобиля – довольно непростая задача, а потому следует учесть несколько особенностей. Какие параметры следует принимать во внимание при выборе и покупке нового транспортного средства?


Два видеоклипа Савина, снятые известным специалистом Ириной Мироновой, вышли на экраны, тогда же в светских кругах заговорили о том, что Савин является одним из вероятных кандидатов на участие в "Евровидении".


 

Свадьба — это праздник в первую очередь даже не для молодоженов, а для их гостей.



Большинство украинцев любят летнюю рыбалку, а заядлые рыбаки — целый год не могут жить без охоты на рыбок, которые живут в реках, озерах и морях Украины.



В мережі Інтернет з'явився розклад кінців Світу на найближчі роки. До 2020 року на Землі очікуються щонайменше 12 апокаліпсисів.


приобрести недвижимость

 

В наше время все стремятся заработать, а иногда даже просто уберечь свои деньги от инфляции. Иногда для таких целей некоторые жители Российской Федерации покупают недвижимость.




Liepājā pagājušās nedēļas nogalē apzagta Liepājas kuģu būvētavas rūpnīca, nozagti instrumenti par kopējo summu 700 lati



Иногда понимаешь, что наступило время поменять окна именно тогда, когда за окном начинается зима, но погода еще очень сырая и прохладная.



Пресс-секретарь рамат-ганского зоопарка Сагит Хоровиц, пользуясь случаем, попросила журналистов напомнить, что на территории "Сафари" запрещается посетителям кормить животных.




Проаналізувавши отримані дані, фахівці встановили, що 27 років не є фатальним віком для артиста. Проте музиканти помирають раніше за "звичайних" людей, і багато з них ризикують померти, не доживши до 40 років.



У свою чергу, українські експерти відзначають, що саміт пройшов прогнозовано та без сенсацій. Деякі з них також вважають, що наслідком саміту стане "холодна війна" проти української політичної верхівки.