Пт, 2024-04-26, 18:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:23
Вибухнули боєприпаси на Дніпропетровщині - двоє постраждалих
Інші останні Надзвичайні новини
Вчора, 30 травня, на полігоні в Новомосковську на Дніпропетровщині вибухнули боєприпаси, в результаті чого постраждали двоє солдатів, пише "Кореспондент".

Як з'ясувалося, під час гасіння трави, яка загорілася під час проведення робіт на території Новомосковського полігону, довільно здетонували та розірвалися боєприпаси минулих років.

"В результаті вибуху дві людини отримали поранення", - повідомив прокурор з нагляду за дотриманням законів у військовій сфері Південного регіону Роман Різниченко.

За його словами, постраждалі солдати госпіталізовані. Стан одного оцінюється, як середньої тяжкості, іншого - задовільний.

Як повідомляється, відомості про подію внесені до Єдиного реєстру до судових розслідувань за ч. 2 ст. 414 Кримінального кодексу України (порушення правил поводження зі зброєю, а також із речовинами і предметами, що становлять підвищену небезпеку для оточуючих, що заподіяло тілесні ушкодження кільком особам).

Нагадаємо, влітку 2011 року в місті Лозова Харківської області у повітря злетіло майже 100 тонн боєприпасів. Гуркіт було чути за десятки кілометрів від Лозової.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 999 | Додав: adminA | Теги: Дніпропетровщина, боєприпаси, двоє постраждалих | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]