Пт, 2024-04-26, 06:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



У Калуші на Івано-Франківщині планують поставити бронзовий пам'ятник головнокомандувачу Української повстанської армії Роману Шухевичу.
Останні Офіційні новини | Новини європейської України| Додано: 2011-09-02| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Люди, які не можуть вживати лактозу, позбавлені можливості поласувати справжнім морозивом. Для них вчені створили унікальний десерт, який, за словами дослідників, абсолютно безпечний, але не поступається смаковими якостями справжньому морозиву.



1 вересня у Києві Сергій Жадан разом із видавництвом "Клуб сімейного дозвілля" презентували збірку "Письменники про футбол. Літературна збірна України".



У четвер в Парижі відбулася конференція "друзів Лівії", фактично узаконила нову лівійську владу. Навіть Росія, яка раніше критикувала операцію НАТО проти сил Каддафі, визнала нові реалії.



Дэвид Кроненберг представил в венецианском конкурсе "Опасный метод", где изложил историю конфликта между Фрейдом и Юнгом, а также романа между Юнгом и его пациенткой, дочерью ростовского коммерсанта Сабиной Шпильрейн.



Як з’ясувала редакція, книга Януковича є плагіатом, де за підписом президента видано не лише чужі ідеї, а скомпільовано цілі абзаци з текстів, які раніше виходили за підписом різних осіб.



Прем'єр-міністр Італії Сильвіо Берлусконі має намір залишити країну, де він є учасником кількох судових розглядів. Про свої плани політик, не соромлячись у виразах, повідомив у приватній розмові з репортером.



Державне агентство України з питань кіно відібрало 37 кінопроектів, виробництво і розповсюдження яких буде профінансоване з держбюджету.



Управління перспективних дослідницьких програм в області оборони США (DARPA) опублікувало в Мережі відеозапис невдалого запуску найшвидшого літака в світі Falcon HTV-2.



Колишній голова моніторингового комітету Парламентської асамблеї Ради Європи, Ганне Северінсен не бачить підстав для утримання колишнього прем'єр-міністра, лідера партії "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" Тимошенко під вартою.



Міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings підтвердило і відкликало суверенний рейтинг України за національною шкалою - AA(ukr). Відкликання зумовлено тим, що агентство більше не вважає його релевантним для рейтингового покриття України.



На засідання Печерського районного суду Києва з розгляду кримінальної справи екс-прем'єра Юлії Тимошенко як спостерігач прибула колишній співдоповідач Моніторингового комітету ПАРЄ по Україні Ханне Северінсен.



Сенсаційну знахідку зробили археологи - у горах Боржомської ущелини вони виявили велетенські людські кістки віком в 25 тисяч років. Науковці стверджують, що зріст людей-гіганів міг становити від 2,5 до 3 метрів.



Київська міська державна адміністрація має намір облаштувати сквер у Квітневому провулку в Подільському районі.



3 вересня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер північно-західний, 7-12 м/сек., температура повітря вночі +10...+12 градусів, удень +20...+22 градуси.