Пт, 2024-04-26, 14:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів





Польська влада не візьме участі в газових проектах Російської Федерації, які створюють загрозу для інтересів України.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-04-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



В Адміністрації президента розраховують, що угода між Україною та Європейським союзом про спрощення оформлення віз набере чинності до травневих свят.



Известный режиссер говорит, что очень любит играть в различные компьютерные игры. Именно поэтому очень рад, что накануне ему удалось скачать skyrim совершенно бесплатно.




10 квітня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1...+1 градус, удень +10...+12 градусів.



Серед заможних українців у моду увійшов пошук у родоводі дворянських коренів. У нашій країні налічується близько тисячі осіб, які вже отримали дворянський титул, в столиці їх - близько ста.




Віце-президент Європарламенту Яцек Протасевич вважає, що звільнення Юрія Луценка з в’язниці є позитивним, але недостатнім кроком для виконання критеріїв Євросоюзу.




На президентских выборах в Черногории, прошедших в воскресенье, 7 апреля, одержал победу действующий президент страны Филип Вуянович.



Во вторник, 9 апреля, международные агентства сообщили, что на территории штаба министерства обороны Японии и на базах в различных районах Токио разворачивают батареи ПРО Patriot (PAC-3).




Влада Сирії відмовилися пустити в країну комісію ООН, яка хоче перевірити факти використання хімічної зброї в сирійському конфлікті.



Марсохід Curiosity залишився без зв'язку із Землею через проходження Марса за Сонцем. Під час перерви, яка триватиме приблизно до початку травня, на борту ровера будуть працювати тільки два прилади з десяти.




У парламентських фракціях Партії регіонів і "Батьківщина" пропонують повернути кримінальну відповідальність за товарну контрабанду у великих розмірах, скасовану більше року тому.



Сполучені Штати Америки задоволені рішенням президента Віктора Януковича про помилування колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка і колишнього міністра екології Георгія Філіпчука.