Пт, 2024-04-26, 17:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:21
2 військових загинуло, 4 поранено. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Обстріли позицій сил АТО з боку НЗФ продовжуються. Впродовж минулої бойовики 9 разів обстрілювали опорні пункти українських захисників. Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО станом на 6.00 годину 9 травня 2016 року, розміщеному на Facebook.

Найскладнішою ситуація залишається у передмісті Донецька. "З околиць цього тимчасово окупованого міста бандити вчора ввечері інтенсивно обстрілювали позиції українських підрозділів південніше Авдіївки з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. З ручних протитанкових гранатометів також були обстріляні опорні пункти неподалік Мар'їнки", - йдеться у повідомленні.

На горлівсько-світлодарській дузі бойовики вчергове вели вогонь зі стрілецької зброї та великокаліберних кулеметів по українських воїнах, що обороняють підступи до населеного пункту Луганське.

На Маріупольському напрямку бойовики обстріляли один з опорних пунктів сил АТО в районі Широкиного з автоматичних станкових гранатометів та кулеметів великого калібру.

"На Луганщині було тихо", - наголошують військові.

Як заявляв речник Адміністрації президента України з питань АТО полковник Олександр Мотузяник, протягом 8 травня жоден український військовослужбовець не загинув, один отримав поранення.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 788 | Додав: adminA | Теги: 2 військових загинуло, 4 поранено | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]