Сб, 2024-04-27, 05:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:22
Демонтували останній в області пам’ятник Леніну на Черкащині, в окупованій Макіївці його підірвали
Інші останні Новини з регіонів України

У селі Косенівка Уманського району Черкаської області демонтували останній на Черкащині пам’ятник Леніну, передає УНІАН.

Як повідомили в Уманській райдержадміністрації, гранітний монумент вагою понад 7 тонн вдалося демонтувати цілим та неушкодженим.

Пам’ятник перевезли на зберігання до господарчої будівлі місцевого фермерського господарства. На місці, де у центрі села стояв монумент "вождю пролетаріату", незабаром встановлять пам’ятник-погруддя Тарасу Шевченку.

У Макіївці підірвали пам'ятник Леніну

У підконтрольній "ДНР" Макіївці невідомі підірвали пам'ятник Леніну. Про це повідомляється в групах сепаратистів у соцмережах.

"Сьогодні вранці, 4 червня, в Макіївці в парку БК ім. Поченкова невідомі підірвали пам'ятник Леніну. Як повідомляють у соціальних мережах, триметрова статуя Леніна була підірвана близько шостої ранку. Після вибуху сектор в районі пам'ятника оточили співробітники МДБ ДНР", - йдеться в повідомленні.

Наприкінці січня пам'ятник Леніну намагалися підірвати в Донецьку, але монументу були нанесені тільки незначні пошкодження.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 827 | Додав: adminA | Теги: підрив, обл, демонтаж, Черкащин, і пам’ятник Леніну, Останній, Макіївка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]