Сб, 2024-04-27, 02:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 89 90 91 92 93 ... 155 156 »

 

За добу, що минула, у зоні АТО загинув один військовослужбовець, ще 5 бійців дістали поранень. Про це на брифінгу сьогодні, 18 липня, повідомив речник АП з питань АТО Андрій Лисенко.

Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-07-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Пророссийские боевики утром в субботу, 18 липня, снова обстреливают жилые кварталы города Авдеевки Донецкой области. Погибли двое мирных жителей.


 

Бійці полку "Дніпро-1" знищили мінометну батарею та дві казарми бойовиків поблизу Донецька. Про це повідомляє прес-служба полку на своїй сторінці у Facebook.


 

На деяких напрямках на Донбасі відбувається заміни підрозділів Нацгвардії та інших формувань, що підпорядковуються МВС, на з'єднання Збройних сил. Про це сьогодні, 17 липня, на брифінгу повідомив речник АТО Дмитро Гуцуляк.


 

Ситуація в районі проведення АТО стабільно напружена. Протягом минулої доби, 16 липня, проросійські бандформування близько 60 разів вели обстріли наших військ. Як повідомляє прес-центр АТО, понад 40 з них відбулось з 18-ї по 24 годину.


 

Пятеро саперов Вооруженных сил Украины погибли в ходе проверки надежности минных укреплений вблизи российско-украинской границы в Станично-Луганском районе (Луганская обл.) 14 июля, напоровшись на мины неустановленного образца.


 

Ситуація в районі проведення АТО стабільно напружена. Протягом минулої доби, 15 липня, російсько-терористичні війська близько 90 разів вели обстріли наших військ.


 

Впродовж минулої доби скоєно один із найінтенсивніших обстрілів території України з моменту підписання Мінських угод. Вогонь по позиціях сил АТО вівся з використанням заборонених потужних 152-мм артилерійських систем.


 

Обстановка в зоні проведення АТО залишається напруженою, НЗФ не припиняють обстрілів позицій українських військовослужбовців, повідомив спікер Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.


 

Президент України Петро Порошенко обговорить події в Мукачевому в рамках Воєнного кабінету при РНБО. Про це повідомив голова Адміністрації президента України Святослав Цеголко на своїй сторінці у Facebook.


 

СБУ та Міністерство внутрішніх справ обіцяє бійцям 1-го запасного батальйону "Добровольчого українського корпусу" (ДУК) безпечний трансфер спецбортом з Мукачевого до Києва. У столиці має відбутися об'єктивне та неупереджене розслідування.


 

Ситуація на сході України знову загострюється: з 18 до 24 години по всій лінії розмежування проросійські бойовики близько 43 разів обстріляли позиції ЗСУ. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.


 

У ніч на 11 липня 2014 року з установок "Град" російськими найманцями були обстріляні позиції українських прикордонників і військовослужбовців у складі груп підрозділів 24-ї механізованої, 72-ї механізованої і 79-ї аеромобільної бригад.


 

Ситуація в зоні АТО залишається складною, бойовики не припиняють збройних провокацій проти українських військовослужбовців. Про це сьогодні, 9 липня, повідомив спікер адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.


 

Ситуація на сході України залишається стабільно неспокійною, але контрольованою з боку сил АТО. За інформацією прес-центру АТО, 9 липня, одразу з опівночі, терористи одночасно обстріляли зі 120-мм мінометів позиції сил АТО в районах н.п. Березове та Новотроїцьке.