Пн, 2024-04-29, 16:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 101 102 103 104 105 ... 155 156 »

 

В Министерстве обороны Украины сообщают, что во время пикета возле КПП ведомства бойцы батальона "Айдар" самовольно покинули место службы.

Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-02-01| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Двоє українських військових загинули внаслідок чергового обстрілу російсько-терористичними військами ТЕС у Щасті на Луганщині. Це сталося у суботу, 31 січня 2015 року.


 

Російсько-терористичні угруповання проводять передислокацію сил у напрямку міст Дебальцевого та Маріуполя, накопичують особовий склад та техніку в низці населених пунктів Новоазовського району.


 

Новий запис перехоплення розмов російських військових, що обстрілювали Маріуполь, оприлюднили в СБУ. Про це 28 січня повідомив радник голови Служби безпеки України Маркіян Лубківський.


 

Протягом останньої доби російсько-терористичні війська далі накопичувати сили і засоби в районі Дебальцевського плацдарму. На різних ділянках плацдарму наразі ведуть бої 5 батальйонних тактичних груп (БТГ) противника.


 

Після спроб штурму позицій українських військ в районі н.п. Санжарівка і Троїцьке російсько-терористичні війська проводять доукомплектування своїх передових підрозділів особовим складом та бойовою технікою.


 

20 января в социальных сетях бурлила информация о том, что украинские партизаны (диверсанты?) убили очередного российского генерала на Донбассе.


 

Ситуація по усій лінії зіткнення з терористичними угрупуваннями стабільна, Збройні Сили України контролюють усю лінію фронту. Про це повідомив президент України Петро Порошенко, відкриваючи засідання Ради національної безпеки і оборони.


 

Арсений Яценюк настаивает на созыве Совета безопасности ООН. Об этом он сказал на заседании оперативного штаба по ситуации в Мариуполе в субботу в Киеве


 

У результаті обстрілу бойовиками Маріуполя - житловий сектор в районі вулиць Київська, Олімпійська, 1 Травня - загинули 10 осіб. Інформація уточнюється. Міліція міста піднята за тривогою.


 

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив головам обласних державних адміністрацій підготувати мобілізаційні плани економіки на випадок війни.


 

В зоне проведения Антитеррористической операции (АТО) возведены все линии фортификационных сооружений, а также продолжается строительство третьей линии обороны по границе Донецкой и Луганской областей.


 

На протяжении последних суток в зоне конфликта на Донбассе сохранялась крайне сложная ситуация. Российско-террористические войска продолжали проведение массированных обстрелов позиций украинских войск.


 

Президент України Петро Порошенко заявляє, що українські військові готові дати відсіч ворогу на сході України, якщо ворог не хоче дотримуватися режиму припинення вогню.


 

Донецький аеропорт повністю зруйнований. "Новий і старий термінал, вежа управління, все, що могло послужити як опорний пункт оборони повністю знищено.