Пн, 2024-04-29, 16:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 108 109 110 111 112 ... 155 156 »

 

 

Ситуація в зоні конфлікту на Донбасі не дозволяє припускати, що російсько-терористичні війська налаштовані на виконання мирних домовленостей.

Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-09-25| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Андрій Парубій припускає, що проросійські бойовики використають відведення української військової техніки в зоні АТО й вдадуться до атаки на ключові об’єкти.


 

 

В зоне конфликта на по-прежнему продолжаются бои. Наиболее сложная ситуация – в районе Донецка, Дебальцево и Мариуполя.


 

В Минобороны Украины сообщают об активации российских военных, которые пошли в атаку. На этот раз они начали обстреливать город Ирмино с целью его захвата.
 


 

Незаконні збройні формування як і раніше порушують режим припинення вогню і обстрілюють позиції сил АТО в Донецькій і Луганській областях.


 

В Украине не исключен четвертый этап частичной мобилизации, сообщил министр обороны Валерий Гелетей.
 


 

Близько півтори сотні працівників УДО - бодігардів, які охороняли перших осіб держави - організували спецбатальйон "Щит", який відправлять незабаром у зону проведення АТО.


 

 

В случае объявления всеукраинской мобилизации Донбасс будет быстро очищен от российских оккупантов и боевиков.


 

 

Росіяни використовують на Донбасі міномети 2С4 "Тюльпан", які мають в боєкомплекті ядерні снаряди.
 


 

Министр обороны Украины Валерий Гелетей сообщил, что Североатлантический альянс начал процесс передачи вооружения украинской армии.


 

Сполучені Штати Америки, країни НАТО, а також їхні партнери готові мобілізувати всі сили для ізоляції Російської Федерації і підтримки незалежності і свободи України.


 

Кінцевою метою президента Росії Володимира Путіна є знищити Україну як незалежну державу, і без допомоги США і ЄС Україні буде важко захиститися.


 

 

Президент Украины Петр Порошенко заявил, что в результате перемирия на Донбассе удалось освободить 1200 заложников террористов.


 

 

Российские военнослужащие обстреливают террористов, переодевшись в форму украинских военнослужащих.


 

 

Якщо знову розпочнуться гарячі відкриті бойові дії на Донбасі, то центральна влада піде на введення воєнного стану в Україні.