Пт, 2024-04-26, 15:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:30
Новий сильний землетрус магнітудою шість балів зафіксовано в Азербайджані
Інші останні Новини світу

Новий сильний землетрус стався на заході Азербайджану. Як повідомив місцевий телеканал ANS, в 15 км на південь від центру Закатальського району зафіксовано два підземні поштовхи магнітудою шість балів і тривалістю близько п'яти секунд. В результаті постраждали житлові будинки, але даних про постраждалих не надходило.

Швидше за все їх немає, так як раніше на цьому тижні тут уже відбулися підземні поштовхи, і з тих пір місцеві жителі тимчасово проживають у наметових містечках, зазначає "Интерфакс".

В даний час "рятувальники МНС, які працюють в районі, не підпускають людей близько до будинків, які несуть небезпеку для життя", повідомив ANS директор республіканської сейсмологічної служби Гурбан Йетірмішлі.

Перші поштовхи магнітудою в сім балів в епіцентрі були зафіксовані вранці в понеділок, через годину з різницею в дві хвилини сталися повторні поштовхи силою 4,3 і 4,5 балів в епіцентрі на південно-заході Закатальського району.

Більше за інших постраждали села мух, Чобанкол, Заям і Базар. За попередніми оцінками, в результаті землетрусу повністю зруйновані більше 250 будівель, більше 2 тисяч будівель знаходиться в аварійному стані, в сотні соціальних об'єктів утворилися тріщини.

Під вівторок вранці в Закатальського районі були зафіксовані нові підземні поштовхи магнітудою в п'ять і три бали.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1043 | Додав: adminA | Теги: шість балів, сильний землетрус, Азербайджані | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]