Пт, 2024-04-26, 09:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 92 93 94 95 96 ... 226 227 »

 

 

Політика нового уряду Чехії, підтриманого комуністичною партією, призведе до посилення впливу Росії.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2018-07-12| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 "Я на власному досвіді знаю, як частина Німеччини контролювалася Радянським союзом".


 

 

Суддя Верховного суду Іспанії Пабло Льярена прийняв рішення заборонити займати державні посади екс-главі уряду Каталонії Карлесу Пучдемону.


 

 

Афіни звинувачують російських дипломатів у здобутті та розповсюдженні інформації та невдалій спробі підкупу грецьких державних службовців.


 

 

Польські дорожні поліцейські 10 липня розпочали "італійський" страйк, який полягає у відмові штрафувати водіїв за незначні порушення правил.


 

Уряд Нідерландів готує плани на випадок, якщо Європейський союз та Велика Британії до жовтня не домовляться щодо угоди про Brexit.


 

Міністр юстиції Чехії Татьяна Мала заявила про свою відставку з посади через звинувачення у плагіаті під час написання дипломної роботи.


 

Глава каталонського уряду Кім Торра заявив після зустрічі з прем’єр-міністром Іспанії Педро Санчесом, що Каталонія не відмовляється від ідеї незалежності.


 

Австрія в ніч на понеділок ввела тимчасовий контроль в'їзду на ключових прикордонних контрольно-пропускних пунктах.


 

 

"Багато людей у Польщі захищають свободу, але їм потрібна підтримка.


 

 

Французький парламент схвалив закон про боротьбу з фейковими новинами, який дозволить судам вирішувати, чи є достовірними повідомлення, опубліковані в період виборів.


 

Всесвітньо відомий фестиваль биків Сан-Фермін стартував у п’ятницю на тлі протестів, які вимагають скасування свята через сексуальне насильство.


 

 

Німецькі консерватори та соціал-демократи досягли згоди у питанні щодо повернення шукачів притулку в інші країни.


 

Продовження макрофінансової допомоги Молдові з боку Європейського союзу залежатиме від виконання країною низки політичних умов.


 

Європейська комісія розпочала опитування, щоб з'ясувати думку мешканців країн Євросоюзу про можливу відмову від переходу на зимовий і літній час.