Пт, 2024-04-26, 02:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 157 158 159 160 161 ... 237 238 »

Джеймса Холмса, якого звинувачують у масовому вбивстві в кінотеатрі штату Колорадо, визнали неосудним. Про це заявила сторона захисту на суді. Адвокати вказують, що їм знадобиться додатковий час і інформація, щоб повною мірою оцінити стан Холмса.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-08-10| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Росія припинила постачання нафти в Бєларусь. Як результат, бєларуські компанії змушені призупинити виробництво сублімованих нафтопродуктів з російської нафти.


Маніфестація школярів та студентів в чилійській столиці вилилася в безладдя і сутички з поліцією. В ході акції протесту найбільш радикальна група учнів змусила вийти пасажирів з трьох міських автобусів. Після цього автобуси було спалено дотла.



Іран звернувся до Організації Об'єднаних Націй з проханням допомогти йому домогтися звільнення групи з 48 іранських заручників, захоплених в суботу у Дамаску.




Грецькі забудовники істотно знизили ціни на квартири в Афінах. Знижки сягають 50% первісної вартості. В інших грецьких містах теж триває спад.


Частина білоруських опозиційних сил вирішила взяти участь у парламентських виборах, призначених на кінець вересня 2012 року. Серед них – Партія БНФ, Білоруська партія лівих «Справедливий світ», Білоруська партія «Зелені» і Рух «За свободу».



Министр иностранных дел Исламской республики Иран Али Акбар Салехи посетил Анкару и провел переговоры с министром иностранных дел Турции Ахметом Давутоглу.

Министр внутренних дел Ливана Маруан Шарбель высказался за возмещение фермерам убытков, нанесенных уничтожением посевов марихуаны. Эта мера призвана положить конец столкновениям между крестьянами и армией, в ходе которых получили ранения несколько человек.


Ураган "Фріда", який пронісся минулої ночі у східних районах Норвегії, спричинив затоплення населених пунктів і зсуви. Через стихію було евакуйовано декілька сотень людей.

Влада Туреччини забороняє продаж будь-якої нерухомості громадянам РФ на чорноморському узбережжі країни. У липні кабінет міністрів Туреччини затвердив нові списки країн, громадянам яких можна купувати нерухомість на території країни.




Компанія TEPCO, оператор японської АЕС "Фукусіма-1", опублікувала відеозапис з робіт щодо ліквідації наслідків аварії на станції.



Втеча з Сирії прем'єр-міністра країни Ріяда Хіджаба говорить про те, що режим Башара Асада "валиться зсередини", заявив представник Білого дому Джей Карні.



Напад на єгипетських прикордонників, унаслідок якого, за уточненими даними, загинули 16 осіб, вчинили бойовики із сектора Гази.



МЗС Китаю в неділю, 5 серпня, висловив серйозні заперечення у зв'язку з висловлюваннями США щодо ситуації навколо островів Дяоюйдао (Спратлі).



На півночі Індії в результаті сильних повеней і зсувів, викликаних зливовими дощами, загинули щонайменше 30 осіб.