Пт, 2024-05-03, 16:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Весь Архів новин

« 1 2 ... 174 175 176 177 178 ... 237 238 »



Напередодні візиту президента Росії Володимира Путіна до Бєларусі на дорозі з аеропорту "Мінськ-2" з'явилася розтяжка з нецензурними словами.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-05-31| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)





Ісаак Ламб з Портленда (США) зробив своїй коханій найкращу пропозицію руки і серця усіх часів.




Імовірність виникнення раптових руйнівних вивержень - набагато вище, ніж вважалося до цих пір, стверджують дослідники з Університету Вандербільта в американському штаті Теннессі.



Відео з непересічною акторською грою хом'ячка з'явилося на сервісі YouTube. Маленький домашній улюбленець віртуозно імітує смерть від пострілу.



У разі провалу плану Кофі Аннана по Сирії і розколу в Раді Безпеки ООН в розпорядженні світової спільноти залишиться тільки один варіант дій - оминаючи РБ Об'єднаних Націй, попередила постійний представник США при ООН Сюзан Райс.



Сирійські повстанці пред'явили ультиматум президенту Башару Асаду. Як передає "Iнтерфакс-Україна" з посиланням на міжарабський канал Al Arabiya, йому дали 48 годин на виконання плану з врегулювання ситуації в країні.



Стало відомо про чергову масштабну мережевої атаки, в якій і мішенню, і виконавцем з високою часткою ймовірності є державні структури. Експертне співтовариство сходиться в оцінці вірусу Flame, називаючи його безпрецедентним за рядом параметрів.




Кількість жертв землетрусу в Італії, який стався 29 травня, зросла до 17 осіб. Близько 300 постраждали, майже 14 тисяч залишилися без даху над головою.



Ратифікація Договору про зону вільної торгівлі в рамках СНД є найважливішою умовою подальшої інтеграції країн Співдружності. Про це прем`єр-міністр Росії Дмитро Медведєв заявив, виступаючи на засіданні Ради голів урядів СНД в Ашгабаті.




Землетрус магнітудою в 5,8, епіцентр якого знаходиться в італійській провінції Модена, і кілька наступних поштовхів змусили деякі місцеві компанії призупинити свою діяльність.




Представители сирийской оппозиции сообщают, что только за последние сутки в результате действий вооруженных сил режима Башара Асада в разных районах Сирии были убиты не менее 100 человек.



Наукове видання PLoS Neglected Tropical Diseases назвало хворобу Шагаса "новим СНІДом обох Америк". Це захворювання викликається паразитами, яких розносять комахи-кровососи.



Криза в Сирії досягла "критичної точки", заявив за підсумками двох днів переговорів у Дамаску спецпосланник ООН і Ліги арабських держав (ЛАГ) Кофі Аннан.



Лавров звинуватив Захід у геополітичних іграх, коментуючи суперечку про те, хто винен у різанині в Хулі. Кремль не прикрашає, коли його асоціюють із "сирійським тираном", але Володимир Путін - не Дмитро Медведєв.





Федеральное правительство Австралии выслало из страны двух сирийских дипломатов – в ответ на геноцид собственного народа, проводимый в Сирии режимом Асада.