Сб, 2024-05-18, 13:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Весь Архів новин

« 1 2 ... 125 126 127 128 129 ... 183 184 »


У Євросоюзі ще не вирішили, чи підпишуть угоду про асоціацію, якщо Юлія Тимошенко залишатиметься у в'язниці. Про це заявив глава представництва ЄС в Україні Ян Томбінський.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-01-29| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Українська громадськість 29 січня відзначає День пам'яті героїв Крут. 95 років тому молоді захисники щойно посталої Української Народної Республіки власною кров'ю вписали нову героїчну сторінку в історію українського визвольного руху.



На проміжних виборах в Івано-Франківську облраду в трьох округах перемогли представники ВО "Свобода", ВО "Батьківщина" та Української республіканської партії (УРП).


Вінницька обласна організація партії "Всеукраїнське об'єднання" Батьківщина" висунула сина екс-міністра  Петра Порошенка - Олексія своїм кандидатом на довиборах депутатів Вінницької обласної ради по мажоритарному округу №3 у Бершадському районі (Вінницька область).




Печерський суд закрив кримінальні справи проти колишнього радника Павла Лазаренка Петра Кириченка і зняв арешт з його майна.



Якби на якійсь нормальній кухні був такий безлад, як на "кухні" політичній, то не слід було б навіть намагатися її "пакращити", а необхідно було б таку кухню закрити.



Видалені під час операції з кишечника екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка поліпи перевірять на онкологію.



Міносвіти викреслило з програми зовнішнього незалежного оцінювання знань школярів не лише імена Степана Бандери, Романа Шухевича, але й низки дисидентів-шістдесятників.



Заявления руководителей Генпрокуратуры о причастности Павла Лазаренко к убийству Евгения Щербаня содержат признаки уголовного преступления.




Низка українських націоналістичних організацій провели у центрі Києва акцію під гаслом "Соборну Україну – в соборну Європу".



Адвокат ув'язненої екс-прем'єра України Юлії Тимошенко Олександр Плахотнюк побоюється, що справа проти їх підзахисної про вбивство депутата Євгена Щербаня може опинитися у суді найближчим часом.




Більшість європейських політиків не розуміє цієї ситуації. "Я не бачу, хто б сьогодні в Європі міг назвати її нормальною", - сказав Руке.




Дочка екс-прем'єра Юлії Тимошенко Євгенія вимагає від керівництва ЦКЛ "Укрзалізниці" повідомити про медикаменти, які давалися її матері.


"Розуміючи, що в брудних порожніх справах проти Юлії Тимошенко найближчим часом поставить крапку Європейський суд з прав людини, поплічники Януковича пішли на зухвалий і брехливий відчайдушний крок", - заявили в опозиційній партії.




Народного депутата України фракції "Батьківщина" Арсена Авакова облили зеленкою на вході до будівлі Апеляційного суду Харківської області.