Пт, 2024-04-26, 08:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:27
Повний наркотиків і насильства новий роман Джоан Роулінг
Інші останні Новини світу
Перша книжка Джоан К. Роулінг, в якій немає чарівника Гаррі, квідича і Хогвартса, виходить російською мовою. Опівночі проти 13 лютого в Росії стартує продаж нового роману Джоан К. Роулінг "Випадкова версія" (в Україні книга з'явиться вже через кілька днів), пише газета "Сегодня".

Це перший твір письменниці, написаний після закінчення серії про Гаррі Поттера, і перший роман, орієнтований на дорослу аудиторію. У Британії "Випадкова версія" вийшла ще наприкінці 2012-го і стала найшвидше проданою книгою за останні три роки. За словами Роулінг, основні теми роману - наркотики, проституція і насильство. Загалом, суцільна проза життя і жодних чарівних паличок. Права на екранізацію роману вже купила компанія BBC, вихід фільму на телеекрани планується у 2014 році.

На честь цієї події ми вирішили розповісти, як нині живуть герої "Поттера" - актори, які пуститися в самостійне кінематографічне плавання.

Так, виконавець ролі малого чарівника в окулярах зі шрамом у вигляді блискавки, Деніел Редкліфф, тільки що знявся в міні-серіалі за розповідями Михайла Булгакова "Записки юного лікаря". Критики сприйняли картину прохолодно, а в Росії взагалі розкритикували - мовляв, "типова байка про Рашу очима іноземців". До цього Деніел встиг "вистрілити" фільмом жахів "Чорна жінка", що зібрав у прокаті досить пристойну касу (127 млн дол за бюджету 17 млн дол). У планах актора - детективний трилер "Убий своїх улюблених" і фільм жахів "Роги".

Герміона - вона ж Емілі Уотсон - після "Поттера" встигла знятися в байопіку "7 днів і ночей з Мерилін" та мелодрамі "Добре бути тихонею" (бюджет - 13 млн дол, збори - 28 млн дол). Але головне її досягнення ще попереду: у 2014-му з нею вийде біблійний блокбастер про кінець світу "Ной", який знімає Даррен Аронофські ("Рестлер", "Чорний лебідь").

Найнепомітніше в кіно виступає поки що Руперт Грін (грав Рона Візлі). На його рахунку лише одна військова драма "Снігова в'язниця", яка в багатьох країнах навіть не виходила у широкий прокат. Зате в планах значаться бойовик "Закохатися до смерті" (де його партнером стане зірка "Трансформерів" Шайя ЛаБаф) і байопік "Барабанщик" - про музиканта групи Beach Boys Денніса Вілсона.

Раніше повідомлялося, що Джоан Роулінг хоче написати поліпшену авторську версію про Гаррі Поттера.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1036 | Додав: adminA | Теги: наркотиків і насильства, роман Джоан Роулінг | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]