Пн, 2024-04-29, 07:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 100 101 102 103 104 ... 142 143 »



У вівторок, 13 серпня, до України повернулась наша збірна з фехтування, яка на чемпіонаті світу зібрала весь комплект нагород.
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-08-14| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Сьогодні в Києві на НСК «Олімпійський» збірна України з футболу проведе товариський матч проти збірної Ізраїлю.




На три медалі чемпіонату світу з легкої атлетики можуть розраховувати в українській збірній.




Фантастичну перемогу здобула жіноча збірна України на чемпіонаті світу з фехтування, який 12 серпня завершився у Будапешті, Угорщина.



На командном первенстве мирового форума в Будапеште украинские мастера шпаги выиграли первую в истории Украины серебряную медаль в этом виде оружия.


На минулих вихідних відбувся 5 тур української Прем'єр-ліги. Чемпіон і віце-чемпіон розгромили своїх опонентів з однаковим рахунком. "Дніпро" насилу здолав "Говерлу", а от "Динамо" практично без моментів поступилося на своєму полі "Чорноморцю".



В Болгарии на Олимпиаде для спортсменов с нарушением слуха Эдем занял второе место в турнире по греко-римской борьбе в весовой категории до 74 килограммов.




Українська плавчиня Дарина Зевіна виграла золото на другому етапі Кубку світу з плавання, що відбувається у Берліні, та встановила новий рекорд Європи.



В воскресенье ФК "Динамо" сыграет с одесским "Черноморцем" и попытается реабилитироваться за поражение неделю назад.


Сьогодні відбулося жеребкування плей-оф раунду Ліги чемпіонів. За місце в груповому раунді найпрестижнішого клубного турніру континенту віце-чемпіон України харківський "Металіст" битиметься з четвертою командою німецької Бундесліги - "Шальке"




В четверг по итогам ответных матчей третьего раунда квалификации Лиги Европы только один украинский клуб смог добыть путевку в следующий этап.



Вчера днем в Белград прилетели футболисты и тренеры «Черноморца», которому уже сегодня вечером предстоит отстаивать свое место в групповом турнире в ответном матче с «Црвеной Звездой».




Віце-чемпіон України харківський "Металіст" пройшов за сумою двох матчів віце-чемпіона Греції ПАОК.


Хачеріді - один з ключових наших гравців, а крім того - футболіст збірної України, що має значення у світлі існуючого в нашому чемпіонаті ліміту на легіонерів. Та й запропонована "Шахтарем" сума явно не відповідає його рівню .


Напередодні Кізима двічі переміг у стрільбі по мішені із змінним рухом. Отож, Ігор Кізима – європейський мультичемпіон. В його нагородній колекції відразу чотири золоті медалі юніорської континентальної першості.