Пт, 2024-04-26, 10:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

07:55
Збірна України втратила усі шанси на вихід з групи
Інші останні Спортивні новини

Збірні Німеччини та Польщі увечері 16 червня зіграли внічию 0:0 у другому турі групи С чемпіонату Європи з футболу у Франції. Результат зустрічі на "Стад де Франс" в Сен-Дені позбавив збірну України шансів пробитися в плей-офф Євро-2016.

За підсумками другого туру в групі С у збірних Німеччини і Польщі в активі по 4 очки. У Північної Ірландії 3 очки, у України 0 очок.

Навіть якщо збірна України обіграє в останньому турі групової стадії Польщу з великою різницею в рахунку, це не допоможе їй обігнати в турнірній таблиці хоча б одного з суперників.

У заключному турі 21 червня Україна в Марселі зіграє з Польщею, а Північна Ірландія в Парижі зустрінеться з Німеччиною.

Нагадаємо, після поразки від Північної Ірландії тренера збірної України Михайло Фоменко назвав головною причиною поразки "відсутність колективу на футбольному полі".

Німеччина - Польща - 0:0 (0:0)

Н: Нойер, Хеведес, Боатенг, Хуммельс, Гектор, Кроос, Хедіра, Мюллер, Езіл, Дракслер (Гомес, 71), Гетце (Шюррле, 66);

П: Фабіанскі, Піщек, Глік, Паздан, Енджейчик, Блащиковскі (Капустка, 80), Криховяк, Мачінски (Йодловєц, 76), Гросіцкі (Пешко, 87), Мілік, Левандовскі;

Попередження: Хедіра, Езіл, Боатенг — Мачински, Гросіцкі.

Хачеріді просить вибачення, а Ярмоленку соромно

Центрбек збірної України Євген Хачеріді поділився емоціями після матчу з Північною Ірландією в ефірі телеканалу "Футбол 1".

"Ми боролися сьогодні, моментів було дуже мало, а ті, які все-таки були, ми не реалізували. У суперника було 1-2 моменти, але їм вдалося забити два голи", - зазначив Хачеріді.

"При стандартному положенні не розібралися, але гол забив саме мій гравець. Це мій гол, і я прошу вибачення у всіх. Пропустили другий гол, коли почали бігти вперед. П'ятов відбив перед собою і в порожні ворота добили", - додав захисник.

У свою чергу вінгер збірної Андрій Ярмоленко спробував пояснити поразку команди, повідомляє Sport Arena.

"Елементарно не знаємо що робити з такою обороною. Ми б'ємося об стінку і все. Подивився, у нас 60 відсотків володіння, а як зламати - не знаємо", - зітхає Ярмоленко.

"Віддати ініціативу? Ми вже віддали в матчі з Німеччиною, і що? Там пропустили зі стандарту, тут знову і не змогли зібратися", - каже півзахисник.

"Особисто мені дуже соромно. Я не знаю, як повернутися додому нормально. Такі надії були на цей турнір. Прикро, дуже прикро. Їдеш на Євро з одними очікуваннями, а там пропускаєш два, там два", - зізнався гравець. 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 798 | Додав: adminA | Теги: збірна україни, вихід з групи, втрата шансів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]