Ср, 2024-04-24, 20:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 212 213 214 215 216 ... 237 238 »


Самой плохой погодой может похвастаться по итогам новогодней ночи Новая Зеландия: на острове Северный произошло наводнение, а на острове Южный - землетрясение.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-01-01| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Холодна вода - найкращий засіб від похмілля.1 січня в Едінбурзі відбувся традиційний новорічний масовий заплив.




В Ірані рік почався з військових навчань. Іранські військові в неділю вранці провели пробний запуск ракет середньої дальності "земля-повітря" в Перській затоці.


Спроби відлякати невдачу закінчилися повним провалом для майже півтисячі філіппінців. Кількість потерпілих в результаті піротехнічних шоу і феєрверків на Філіппінах, за даними на неділю, досягла 472.



Традиційним салютом зустрічали Новий рік всі мегаполіси світу - цього року найбільш вражаючими були шоу в Лондоні, який зустрічає рік Олімпіади, в Ріо-де-Жанейро.



Новий рік вже настав на острові Різдва (Кирітіматі) держави Кирібаті, розташованого в центральній частині Тихого океану.



Британський актор Деніел Редкліфф, що зіграв Гаррі Поттера, вкрай незадоволений тим, що у продажу з'явився туалетний папір із його зображенням.



Близько шести тисяч озброєних людей із племені лу нуер йдуть до міста Пібор, по дорозі підпалюючи будинки і забираючи з собою велику рогату худобу.



За повідомленням національного метеорологічного управління, загрози цунамі не виникло.



Остання позначка в 5 мільйонів копій альбому була подолана в 2004 році. Рекордсменом тоді став Ашер з альбомом Confessions - було продано близько 7,9 мільйонів копій, згідно з даними Nielsen Soundscan.



Хвиля насильства накрила Нігерію після виборів президента, які відбулися у травні. Перемогу на них здобув Джонатан Гудлак, який сповідує християнство.



У понеділок до Сирії прибула група спостерігачів Ліги арабських держав (ЛАД), яка наступного дня почала роботу в місті Хомс, де, за даними ЗМІ, точаться найзапекліші сутички урядових сил з озброєною опозицією.



Суд італійського міста Мантуя зобов'язав батьків п'ятирічної Андреа змінити дівчинці ім'я, оскільки на думку суду, це чоловіче ім'я


Науковці простежили траєкторію руху мільйонів тонн сміття й уламків, які опинилися в Тихому океані після цунамі в Японії 11 березня. За прогнозами, вже за два роки сміттєва лавина досягне Гаваїв, а за три - західного узбережжя США.



В жовтні французький уряд запровадив заборону на використання кетчупу в студентських та шкільних їдальнях. Йдеться про пропаганду здорового харчування і традиційної французької кухні.