Сб, 2024-04-27, 02:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:07
У Москві вибух і пожежа в ресторані забрали життя 2 осіб, 27 постраждали
Інші останні Новини світу
Вибух газу в ресторані на південному заході Москви в понеділок, 9 січня, призвів до загибелі, за попередніми даними, двох осіб, повідомили РИА "Новости" з посиланням на джерело в правоохоронних органах столиці.

За уточненими даними МВС, у результаті вибуху в ресторані в Нових Черемхах загинули дві особи, ще 27 постраждали, передає IТАР-ТАСС з посиланням на прес-службу ГУ МВС РФ по Москві.

За даними прес-служби, 22 людини госпіталізовано, п'ятеро від госпіталізації відмовилися.

Пожежа, що виникла в результаті вибуху газу в ресторані на південному заході Москви, локалізована, повідомив начальник прес-служби столичного ГУ МНС РФ Євген Бобильов.

"О 16.17 спалах локалізовано на площі 300 квадратних метрів", - сказав співбесідник агентства.

Пожежа виникла в італійському ресторані Il Pittore ("Художник") за адресою: вулиця Новочеремушкінська, будинок 38. Ресторан розташовується в двоповерховій будівлі з мансардою.

Відбулося часткове обвалення, в результаті утворилися завали.
Попередня причина спалаху - вибухнули газові балони.

Нагадаємо, в жовтні 2007 року в багатоповерховому будинку в Дніпропетровську, стався потужний вибух побутового газу. Від вибуху постраждали також три сусідніх житлових будинки. За даними МНС України, були серйозні втрати. 11 людей загинуло, 25 були госпіталізовані.

Через майже півроку Жовтневий суд Дніпропетровська почав розгляд справи про вибух газу по вул. Мандриківська, 127. На засідання суду в будівлі Жовтневого райвиконкому зібрались понад триста осіб.

Причиною вибуху назвали побутовий газ. До відповідальності притягнули керівників "Дніпрогазу". На лаві підсудних опинилися генеральний директор підприємства Ігор Іванков, його перший заступник Максим Сорокін і головний інженер Сергій Бачурін. Втім, винними вони себе не визнали.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1120 | Додав: adminA | Теги: Вибух газу в ресторані, Москви | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]