Ср, 2024-04-24, 01:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 158 159 160 161 162 ... 182 183 »


Прем'єр-міністр України Микола Азаров переконаний, що українська збірна з футболу самовіддано грала з англійцями. Він закликає не робити з програшу трагедії.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-06-20| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко візьме участь в судовому процесі у справі ЄЕСУ 25 червня. Про це LB.ua стало відомо з власних джерел.


Перший заступник генерального прокурора України Ренат Кузьмін попереджав екс-прем'єра Юлію Тимошенко про підготовку звинувачення на її причетність до вбивства народного депутата Євгена Щербаня, заявляє захисник екс-прем'єра Сергій Власенко.



Парламентська більшість планує ухвалити закон про засади державної мовної політики до завершення нинішньої сесії в липні поточного року.




У неділю, 17 червня, в центрі Львова напередодні матчу Данія-Німеччина іноземні вболівальники знову одягли футболки з написами "Free Yulia".



Сучасна система міжбюджетних відносин Україна є надзвичайно централізованою, негнучкою і не сприяє соціально-економічному розвитку як окремих територій, так і держави в цілому.



Глава представництва Європейського союзу в Україну Жозе Мануель Пінту Тейшейра не зміг зустрітися з екс-прем'єром Юлією Тимошенко, яка проходить курс лікування.



Народний депутат від Партії регіонів Василь Кисельов вважає, що деякі європейські політики, в тому числі й канцлер Німеччини Ангела Меркель, проявляють необ'єктивність, висловлюючи підтримку Юлії Тимошенко.



Янукович вважає, що Володимир Путін не повинен нести жодної відповідальності за газові контракти, які він підписав з Юлією Тимошенко.



Коли канцлер Німеччини Ангела Меркель та інші європейські політики підтримують екс-прем’єр-міністра України Юлію Тимошенко, "вони тим самим підтримують можливість вирішувати проблеми за рахунок українського народу".



Україна найняла юридичну компанію зі США, щоб та дала юридичну оцінку справедливості ув’язнення Юлії Тимошенко.



Позаминулого тижня мовне протистояння вихлюпнулося під стіни Верховної Ради. З одного боку - прибічники владної коаліції, які підтримують законопроект про регіональні мови.




Близько тисячі людей зібралися сьогодні, 10 червня, в центрі Львова на мітинг на захист української мови, організований Комітетом опору диктатурі.



Якщо опозиція хоче серйозно розслідувати справу розкраданні коштів на підготовку до Євро-2012, їй необхідно звернутися до уряду Юлії Тимошенко.



УНА-УНСО оголосила всеукраїнську мобілізацію в лави організації. Відповідне рішення у четвер підписав голова організації, син головнокомандувача УПА Юрій Шухевич.