Пт, 2024-04-26, 22:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



19 квітня, віце-президент Європейської народної партії Яцек Заріуш-Вольський заявив, що без звільнення екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко Європейський Союз не підпише Угоду про асоціацію з Україною.
Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2013-04-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Имя Полины Кочеткова многие привыкли отождествлять с правозащитной деятельностью, с центром "Весна", где она много лет работала. Поэтому ее книга прозы "Бабочки" для многих стало сюрпризом



Річні викиди на один квадратний кілометр території Донецької області перевищують середній показник по Україні у вісім разів. Донеччина за показниками екологічного забруднення - лідер в Україні.


20 квітня в Києві мінлива хмарність, без опадів, тільки ввечері місцями невеликий короткочасний дощ, увечері місцями грози, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +9...+11 градусів, удень +21...+23 градуси.



Лідери трьох опозиційних фракцій: "Батьківщина" Арсеній Яценюк, "УДАР" Віталій Кличко та ВО "Свобода" Олег Тягнибок підписали звернення до глав політичних груп Європейського парламенту щодо політичних репресій в Україні.



Понад мільйон людей взяли участь в акціях протесту в столиці Аргентини, ще близько 2 мільйонів протестували в інших містах.




Ренат Кузьмін та інші посадовці, винні у вибірковому правосудді, не мають права користатися свободою пересування у Євросоюзі.




У Києві в рамках десятого ювілейного фестивалю "Французької весни в Україні" в Музеї сучасного мистецтва у четвер, 18 квітня, відкривається безкоштовна виставка "Зірки між небом і землею".



Спостережна місія Європарламенту у складі екс-президентів Пета Кокса та Олександра Кваснєвського продемонструвала "потенціал у досягненні результатів, необхідних для подальших стратегічних рішень" у відносинах Києва і Брюсселя.




Міністр енергетики і вугільної промисловості України Едуард Ставицький задекларував у цілому 123,07 тис. грн доходів, одержаних у 2012 році, зазначається у декларації міністра.




У п'ятницю вранці, 19 квітня, опозиція не блокуватиме Верховну Раду, щоб дати можливість парламенту розглянути резолюцію недовіри уряду.




ФБР надало фотографії двох підозрюваних у скоєнні теракту недалеко від фінішної межі Бостонського марафону і звернулося до населення з проханням допомогти встановити їх особи.