Вт, 2024-03-19, 10:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Адміністрація Гамбурга ухвалила розпорядження, яке забороняє проведення демонстрацій в місті у дні проведення саміту G20.

Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2017-06-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

11 червня у перший день дії безвізового режиму між Україною та ЄС з Києва до Перемишля вирушить "Перший безвізовий поїзд" з активістами, експертами та журналістами.


 

Міністерство оборони України розробило законопроект, який передбачає підвищення ролі сержантського і старшинського складу ЗСУ відповідно до стандартів НАТО.


 

Полл Наттол, лідер Партії незалежності Великої Британії (UKIP), відмовився від лідерства у партії після повного провалу на парламентських виборах.


 

У Міністерстві закордонних справ України висловили стурбованість спробами спровокувати міжнаціональну і міжконфесійну ворожнечу в Одеській області.


 

 

Референдум про вихід Каталонії зі складу Іспанії буде проведено у неділю 1 жовтня цього року.


 

Прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей не планує йти у відставку попри те, що її Консервативна партія втратила абсолютну більшість у парламенті за результатами дострокових виборів.