Сб, 2024-04-27, 01:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:37
Чоловік на Донеччині під носом у міліції вирощував коноплі
Інші останні Новини з регіонів України
У Єнакієвому Донецької області міліція затримала 47-річного чоловіка, який виростив у цьому році в своєму городі понад 100 кущів конопель, повідомили у Відділі зв'язків із громадськістю ГУ МВС України в Донецькій області.

Затриманий має за плечима не одну судимість за статтями, пов'язаними з незаконним обігом наркотиків. Він оселився навпроти міськвідділу міліції і вирощував наркотичний засіб у міліції "під носом".

Стосовно затриманого було порушено кримінальну справу за ч.2 ст.310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) КК України, максимальне покарання за яку - до 7 років позбавлення волі.

Зазначимо, що це не перший випадок виявлення наркотичної рослини на території області. Так, нещодавно співробітники управління по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Донецькій області знищили посіви коноплі на суму 500 млн гривень у Волноваському районі.

Подібний випадок був і на Київщині, де поблизу річки Ірпінь співробітники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Ірпінського міськвідділу міліції Київської області виявили близько 6,5 тис рослин конопель без ознак культивування.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 1146 | Додав: adminA | Теги: коноплі, Донеччині, міліції | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]