Пт, 2024-04-26, 12:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



В Європейському парламенті здивовані нинішнім складом Верховної Ради України - через велику кількість багатих депутатів. "Потрібно подумати про процедуру відбору кандидатів від партій, ситуацію необхідно міняти".
Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2012-10-10| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Парламент Іспанії проголосував проти постанови, що дозволяє владі Каталонії проводити референдум про самовизначення цього регіону.


Нобелівську премію 2012 року з хімії присудили Роберту Лефковіцу і Браяну Кобілці зі США. Вони удостоєні високої нагороди за "дослідження рецепторів протеїнів G", оголосив 10 жовтня Нобелівський комітет при Королівській академії наук Швеції.


Блаженніший Любомир переконаний, що бути вільним означає бути відповідальним. Свідомо продаючи свій голос на виборах, і тим самим безвідповідально ставлячись до майбутнього своєї держави, українці своїми руками продають свою свободу.



11 жовтня в Києві мінлива хмарність, без істотних опадів, на ґрунті місцями заморозки 0...-5 градусів, вітер західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +4...+6 градусів, удень +10...+12 градусів.



У понеділок вранці, 8 жовтня, із села Ровжі Вишгородського району в Київське водоймище вийшов рибальський баркас ТОВ "Фіш Хаус" і не повернувся до місця дислокації.





Польща і Словаччина зняли заборону на імпорт і продаж чеського алкоголю. Про це стало відомо 9 жовтня.



Отримано нові свідчення того, що космічний апарат Voyager 1 виходить в глибокий космос. Це перший рукотворний об'єкт, який залишає межі нашої Сонячної системи.


З приходом осені в Україні подорожчали кредити для населення. Найбільше зросли процентні ставки за автомобільними позиками, на другому місці - споживче кредитування готівкою і на купівлю товарів, трохи менше підросли ставки за іпотекою.




За зміну нових внутрішніх біометричних паспортів українці платитимуть 120 гривень кожні 10 років.