Пт, 2024-04-26, 22:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:41
Експерт - силовики, задіяні в АТО починають адекватно реагувати на дії терористів
Інші останні Надзвичайні новини

Вчорашні події в Маріуполі показали, що дії силовиків нарешті входять в русло адекватної реакції на події.

Про це написав на своїй сторінці у Фейсбуці військовий експерт Дмитро Тимчук, повідомляє УНН. За його словами, керівництво силовиків, задіяних в АТО, демонструє здатність оперативно приймати рішення і віддавати відповідні тактичній обстановці накази.

"Особовий склад переступає через психологічний бар'єр застосування зброї у випадках збройного протистояння терористам (виходячи з інтересів силових відомств, ми що раніше не згадували про цю проблему, хоча вона була однією з найбільш волаючих у ході АТО )",-- пише Тимчук.

За його словами, особливо ефективними нині є війська Національної гвардії/ Внутрішніх військ (і, особливо, спецназу ВВ). На сьогодні це єдине формування, до дій якого питань практично не виникає.

"Також вразила ефективність дій добровольчих підрозділів, в даному випадку мається на увазі батальйон територіальної оборони "Дніпро", сформований з добровольців Дніпропетровської області, який прибув до Маріуполя 8 травня.

Бойовий дух добровольців виявився на висоті. Варто також відзначити професійні дії їх командування, який зумів дуже швидко зорієнтуватися в обстановці і організувати взаємодію підрозділів.

Слабкою ланкою в силах, що протистоять терористам, залишаються місцеві правоохоронці. Саботаж і зрада в їх рядах має глобальний масштаб. Це одна з найактуальніших проблем, очевидних шляхів вирішення якої на даний момент немає", -- йдеться у повідомленні.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 1016 | Додав: adminA | Теги: дії терористів, АТО, адекватно, експерт, Силовики | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]