Вт, 2024-03-19, 13:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Путину нужна нестабильность в Украине не для мести официальному Киеву, а чтобы доказать собственному народу, что свержение президента ведет к катастрофе...

Останні Новини російської федерації | Новини європейської України| Додано: 2014-05-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Швейцарці на референдумі, за попередніми даними, відхилили запровадження найбільшої в світі мінімальної зарплати.


 

 

Боевики в Славянске и Краматорске ведут минометный огонь по жилым кварталам с целью обвинить в этом украинских военных.


 

19 травня в Києві мінлива хмарність, грозові дощі, вітер південно-східний, 3-8 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі +13...+15 градусів, удень +24...+26 градусів.


 

 

У столиці стало невигідно утримувати хостели, тому частину з них переробили на гуртожитки для заробітчан.


 

 Всю ночь сегодня по кирпичному заводу на окраине Славянска работала артиллерия и спецлужбы. Утром зашла разведка. Потери среди бойцов Донецкой республики - до ста человек.


 

У Швейцарії в неділю проводять референдум про запровадження найвищої у світі мінімальної зарплати - 4000 швейцарських франків (4470 доларів) на місяць.


 

Апеляційний суд Києва 5 травня відмовив директору ТОВ «Сафарі-Україна» у поверненні 1 млн патронів для бойової зброї, вилучених СБУ. Про це повідомляється у матеріалах справи.


 

Попри заборону масових акції, у суботу в центрі Сімферополя близько 500 людей провели акцію "Запали вогник у своєму серці", жалобні заходи проходять під супровід російської авіації.


 

Российская сторона прекратила пропуск граждан в одном из местных пунктов пропуска на границе Белгородской и Сумской областей.