Пн, 2024-04-29, 04:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 60 61 62 63 64 ... 84 85 »

На IV Одесском международном фестивале лучшим украинским короткометражным фильмом признали кинофильм «Дорога» Максима Ксенды. Создатель фильма получил награду фестиваля «Золотой Дюк» и денежный приз - 10 тысяч гривен.
Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-07-20| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

На конкурсі "Слов'янський базар" у Вітебську українська учасниця 19-річна Ганна Азарова посіла лише шосте місце, набравши 168 балів.



У Києві в "Мистецькому Арсеналі" з 26 липня по 22 вересня презентують один з наймасштабніших арт-проектів нинішнього року "Велике і Величне".




Фільм Віктора Іванова "За двома зайцями", знятий на Київській кіностудії Олександра Довженка в 1961 році, здобуде свою початкову мову - українську.




Українські філологи зі всіх регіонів вирішили об’єднати зусилля та створити Книгу національної ганьби, в якій розкажуть про діяння сучасних українофобів.



Выучившись по программе двойного диплома, можно получить сразу две "корочки” – украинскую и зарубежную. Рассчитаны такие программы, как правило, на магистров конкретных специальностей.



Канадська художниця Оксана Гавриляк у Львівській галереї "Щось цікаве", що знаходиться у внутрішньому дворику площі Ринок, 13 показала незвичний формат виставки "Штучки" у стилі стріт-арт та цікаві експонати.

 

Нещодавно гурт "Друга ріка" презентував кліп на пісню "Назавжди", або "Нанамана". У відео, яке, до речі, зняли менше, ніж за годину, музиканти з'являються у міліцейській формі.


У ході денних торгів сучасного мистецтва Phillips, які відбулися 28 червня в Лондоні, маляр Анатолій Криволап втретє підтвердив свій статус найдорожчого українського художника за офіційними результатами продажів.




"Океан Ельзи" на концерті в Харкові присвятили пісню "Вище неба" харківським альпіністам, яких розстріляли в Пакистані.


Три українські прем'єри покажуть у позаконкурсній програмі Одеського кінофестивалю - перший в Україні 3D-хоррор "Синевир", кримінальну комедію Любомира Левицького "Ломбард", а також документальну короткометражку "Табір" Олександра Балагури.




До списку Всесвітньої спадщини Організації Об'єднаних Націй з питань освіти, науки і культури (ЮНЕСКО) внесена ще одна українська номінація - Херсонес Таврійський.



З 2 по 4 липня в Державному музеї авіації проходитиме фестиваль ретролітаків. Гостями музею будуть пілоти клубу "Air Squadron" з Великобританії, що прилетять до Києва на власних літаках.



У Міністерстві культури України сподіваються, що генеральна конференція ЮНЕСКО ухвалить рішення про святкування 200-річчя з дня народження Тараса Шевченка на міжнародному рівні.



Українські медіа представляють тільки ту інформацію, яку хоче бачити-чути масовий споживач, тому книжкові премії не допомагають у просуванні книги.