Пт, 2024-04-26, 05:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 97 98 99 100 101 ... 155 156 »

 

Кроме множественных обстрелов на различных участках линии разграничения сторон, на одном из участков (Луганская область) в районе Бахмутской трассы боевики осуществили ограниченные наступательные действия тактического масштаба.

Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-04-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Обмін полоненими з незаконними збройними формуваннями наразі призупинено, Україні необхідно створити окремий орган, який опікувався б питаннями обміну заручниками, заявляє другий президент України (1994-2005) Леонід Кучма.


 

Коли почнеться повномасштабний наступ з боку російсько-терористичних військ не знає навіть керівництво ОРЛ і ОРД, проте Україна повинна готуватися до цього вже сьогодні.


 

"Террористы минируют автодороги, оставляют взрывчатку в местах массового пребывания людей и даже маскируют ее под предметы быта и детские игрушки. Все делается для того, чтобы травмировать можно больше мирных жителей", - отмечают в службе.


 

Бойовики 16 разів обстрілювали позиції українських військових, a також відкривали вогонь по Донецьку, повідомляє прес-центр АТО. "Так сьогодні, 4 квітня, з 00.00 до 18.00 противник 16 разів порушував режим тиші.


 

По данным штаба АТО, в 11.55 в районе н.п. Старомихайловка огонь в сторону Донецка открыли 3 боевых машины пехоты и танк российско-террористических войск.


 

Бойовики приховано передислокують важке озброєння до лінії розмежування на Донбасі, заявляє спікер АТО Андрій Лисенко. На Луганщині бойові зіткнення відбулися в Кримському, на "Бахмутці" і Станиці Луганській - Москаль.


 

 

Європа повинна розширити підтримку України у зв'язку з конфліктом на Донбасі, у тому числі застосувавши заходи військового стримування щодо Росії.
 


 

Вооруженные провокации боевиков происходят практически по всей линии разграничения. Об этом сегодня, 1 апреля, на ежедневном брифинге заявил спикер штаба АТО АТО Андрей Лысенко.


 

Во Львовской области в результате дорожно-транспортного происшествия погибли пять человек, еще двое получили травмы различной степени тяжести. ДТП произошло сегодня, 28 марта, около 7.00 в селе Дубье Бродовского района.


 

В Генштабе вооруженных сил объяснили, что представителей ДУК "Правый сектор" не пытаются вытеснить из АТО, а предлагают им вступить в ряды армии. Об этом на брифинге в четверг заявил и. о. спикера Генштаба Владислав Селезнев.


 

Сотрудники СБУ приступили к реализации второго этапа антитеррористической операции, который позволит завершить зачистку города, сообщили в пресс-службе ведомства.


 

Украинские Вооруженные силы выполнили все обязательства по отводу тяжелого вооружения и техники на Донбассе, заявляет министр обороны Степан Полторак.


 

Українська сторона офіційно поінформувала ООН про ухвалення Верховною Радою постанови щодо запрошення в Україну миротворчої місії. Зараз ведуться консультації з цього питання з членами Організації.


 

Авантюрна і злочинна політика окупаційної влади веде анексований Російською Федерацією Крим до економічної, соціальної та екологічної катастрофи.