Пт, 2024-04-26, 13:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 179 180 181 182 183 ... 237 238 »





У Гватемалі було виявлено календар цивілізації майя, згідно з яким світ буде існувати ще як мінімум сім тисяч років.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-05-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



В результате взрыва двух заминированных автомобилей на юго-западе Дамаска, в районе аль-Казаз, погибли несколько десятков человек. Спасательные службы прибыли на место происшествия со значительным опозданием из-за дорожных пробок.




Один з найвідоміших у світі стилістів і винахідник "культових" зачісок минулого століття Відал Сассун помер на 85-му році життя. За інформацією лікарів, причиною смерті стала лейкемія.





В результаті серії землетрусів, що сталися на північному заході Азербайджану, зруйновано або сильно пошкоджено більше 1,3 тисячі будинків.





Російський літак Superjet-100, що здійснював показовий політ в Джакарті, пропав з екранів радарів, йде його пошук, повідомляє авіаційна влада Індонезії.





У Санта-Фе, штат Нью-Мексико, помер кіт Мяу, якого називали найтовстішим котом у США і, можливо, в усьому світі




Біля берегів Австралії рибалка зловив величезного краба, схожого на монстра. Це величезний краб з роду гігантських тасманійських крабів (Pseudocarcinus gigas).




Пісок на пляжі може бути не тільки білим, а й чорним чи смарагдово-зеленим. Або навіть гавкати, як собака. Для вибагливих мандрівників, які втомилися від популярних маршрутів, але прагнуть поніжитися на сонечку, складено рейтинг найбільш незвичних пляжів у світі.




Московська поліція затримала в центрі столиці РФ за спробу несанкціонованого пікетування близько 120 осіб, у тому числі опозиціонера Бориса Нємцова.




Американська співачка Lady Gaga розповіла про те, що вона полюбляє в сексі. Поп-зірка зізналася, що любить підкорятися наказам коханця. Втім, лише кілька років тому співачка почала насолоджуватися сексом.





Колишній президент Сербії Борис Тадич і лідер Сербської прогресивної партії Томіслав Ніколіч вийшли у другий тур президентських виборів.



Сильний землетрус магнітудою 5,8 стався вранці в понеділок, 7 травня, в Грузії. Поштовхи відчувалися і в Тбілісі, де викликали паніку серед населення. Школярів розпустили по домівках.





До 16:00 неділі, 6 травня, на Калузькій площі столиці зібралися менше 10 тисяч учасників "маршу мільйонів".


По меньшей мере 300 человек были арестованы в субботу по подозрению в причастности к беспорядкам, вспыхнувшим в Каире 4 мая, когда в ходе столкновений между военнослужащими и участниками оппозиционной манифестации погибли два человека и около 400 получили ранения.


Вечером в субботу, 5 мая, в Бирмингеме было названо имя обладательницы титула "Мисс Великобритания 2012".