Сб, 2024-04-27, 07:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 132 133 134 135 136 ... 182 183 »


"Класно б сприймалося: "Усіх пересадити". Насправді якщо посадити, то треба ще охороняти - витрачати гроші. Питання просте: скільки коштує "Межигір'я"? Доплати і користуйся, якщо зможеш.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-11-12| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



На виборах у Верховну раду, які відбулися 28 жовтня, найбільш активними були виборці, старші за 50 років. Про це свідчать результати екзит-полу, проведеного соціологічною групою "Рейтинг".



Центральна виборча комісія підбила підсумки виборів у Верховну Раду.. 10 листопада Центрвиборчком оголосив результати виборів за партійними списками, а 11 листопада підбив підсумки за мажоритарними округами.





Уряд України після виборів повністю припинив фінансування програм по роботі з діаспорою.




Випадок з викраденням з території України російського опозиціонера Леоніда Развозжаєва є поверненням до радянських методів роботи спецслужб.



"Коли ми вимагаємо люстрації від влади, то так само, а можливо, найперше, маємо провести очищення всередині себе. Це не зараз, коли ми воюємо, але це обов’язково має бути зроблено. Тому що дуже багато є питань і всередині".



Державний секретар Сполучених Штатів Америки Гілларі Клінтон висловила сподівання, що зможе найближчим часом особисто зустрітися з екс-прем'єр-міністром України Юлією Тимошенко.




Кандидати від опозиції в мажоритарних округах № № 94, 132, 194, 197 і 223 обурені рішенням Центрвиборчкому щодо повторних виборів і відзначають незаконність дій ЦВК.



Голова Центрвиборчкому Володимир Шаповал сумнівається, що офіційне визнання результатів голосування у 5 "проблемних" округах було можливим.



Що ближче фінал нинішнього скликання Верховної Ради, то більшу активність розвивають народні депутати. Якщо у вересні депутати ухвалили 27 законів, то в жовтні 42.


Підрахунок голосів у мажоритарних округах відзначився масовими фальсифікаціями з боку підконтрольних владі окружкомів, рішеннями судів виключно на користь провладних кандидатів, штурмом проблемних ОВК "Беркутом" і "спостерігачами"-важкоатлетами.




Стан здоров'я Юрія Луценка значно погіршився, заявила його дружина Ірина, яка відвідала 6 листопада його в Менській виправній колонії.




Представники Компартії відмовилися від проведення 7 листопада ходи по Хрещатику в Києві, щоб уникнути сутичок із силами націоналістів.




"Сфальсифікована електронна передача даних про результати з ОВК до ЦВК продовжує викликати занепокоєння", - зазначили в місії.





Центральна виборча комісія на засіданні у вівторок, 6 листопада, затвердила протоколи і визнала обраними народними депутатами по 22 округах .