Пт, 2024-04-26, 15:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 72 73 74 75 76 ... 95 96 »



Люди начинают переживать из-за вероятного нашествия опасных ос. Огромных размеров насекомые в страхе держат весь городской центр украинского Кировограда.
Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2013-05-21| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Прикриваючись турботою про сиріт, регіонали намагаються запровадити оподаткування дивідендів і операцій з цінними паперами та вивести із списку заборонених до приватизації підприємство в центрі Донецька.



У Рівному знаходиться бункер екс-рейхскомісара України, близького прихильника Адольфа Гітлера Еріка Коха. Будівля на даний момент знаходиться на балансі Рівненського міськвиконкому.




Відповідальність за це взяли на себе активісти Соціал-національної асамблеї (СНА), які відбили Леніну ніс та обмалювали постамент.




Дві патрульні машини ДАІ - 1652 і 1621 - порушуючи багато правил дорожнього руху їздили вулицями Донецька.




На думку свободівців, заборона на використання в Тернополі радянської символіки на момент акції комуністів була чинною.





У Тернополі під час акції прихильників КПУ відбулося зіткнення між правоохоронцями і депутатами від "Свободи".




В Івано-Франківську представники ВО "Свобода" розпочали мітинг і розбили намети з партійною символікою на місці, де мали намір провести марш комуністи.




По закінченню урочистостей з нагоди 68-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні на Пагорбі Слави у Львові двоє людей розгорнули антикомуністичні плакати.


Учасникам загальнонаціонального траурного мітингу 18 травня в Сімферополі, приуроченого до чергової річниці депортації кримських татар, запропонують підтримати резолюцію з вимогою відставки глави уряду АРК Анатолія Могильова.



Правоохоронці викрили в Донецькій області учасників організованого злочинного угруповання, які працевлаштували на вугільну шахту 7 "мертвих душ", за яких 3 роки отримували зарплату - всього 620 тисяч гривень.




Лісові пожежі будуть гасити за допомогою вертольотів, БТР, наземної спецтехніки, а також з використанням вибухового методу.




У Південній Пальмірі пройшла костюмована історична Пасхальна реконструкція суду над Ісусом Христом.



Річні викиди на один квадратний кілометр території Донецької області перевищують середній показник по Україні у вісім разів. Донеччина за показниками екологічного забруднення - лідер в Україні.



Світлини молодої фотографині Ольги Мрувки з'явилися у соціальній мережі два дні тому. Фото зроблені ще в жовтні 2011 року на Грибовицькому сміттєзвалищі, поблизу Львова.