Чт, 2024-05-02, 12:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Весь Архів новин

« 1 2 ... 149 150 151 152 153 ... 237 238 »


Правляча коаліція "Єдиний національний рух" зазнала поразки на парламентських виборах у Грузії і відтепер переходить в опозицію. Про це сьогодні заявив президент Михайло Саакашвілі в спеціальному зверненні.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-10-02| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)





В Іраку сталася серія вибухів автомобілів біля поліцейських контрольно-пропускних пунктів. Жертвами терактів стали щонайменше 26 осіб.



Картина, що можливо, належала пензлю імпресіоніста П'єра Огюста Ренуара, аукціон з продажу якої повинен був відбутися в п'ятницю, знята з торгів, оскільки стало відомо, що вона була вкрадена з музею.




США спростовують опубліковані незабаром після нападу на консульство в лівійському місті Бенгазі висновки развідструктур про те, що атака була спонтанною.




Швейцарський Фонд Мони Лізи представив публіці картину, яка,  імовірно, є більш раннім варіантом "Мони Лізи" Леонардо да Вінчі.



Літак з президентом США Бараком Обамою на борту в середу потрапив в зону сильної турбулентності при заході на посадку в аеропорту міста Толедо (штат Огайо).



В американській школі 13-річний підліток 26 вересня застрелився на очах в однокласників.



Військового вирішення сирійської проблеми не існує, заявив генеральний секретар ООН Пан Гі Мун, виступаючи на міністерському засіданні Ради Безпеки всесвітньої організації, присвяченому Близькому Сходу.



Світська єгипетська газета "Аль-Ватан" розгорнула відповідну кампанію проти карикатур на пророка Мухаммеда, опублікованих на минулому тижні у французькому сатиричному журналі "Шарлі Ебдо".



Центрвиборчком Грузії 11 голосами проти двох за 6 днів до парламентських виборів ухвалив постанову, що обмежують фото- і відеозйомку в день голосування.



Японія і Китай не змогли дійти спільної думки в ході переговорів щодо спірних територій в Східнокитайському морі. Втім, сторони повідомили про продовження діалогу з цього питання





У Москві розпочався збір підписів за всенародний референдум Росії, України і Бєларусі з питання про возз'єднання.



Омивані холодними водами Атлантики і Північного моря, Оркнейські острови є найбільшим у світі полігоном для випробування різних технологій із промислового використання енергії морських хвиль.



Чеська поліції 24 вересня заарештував двох осіб, підозрюваних у виробництві і розповсюдженні контрафактного алкоголю, в результаті вживання якого загинули декілька десятків людей.



 

Жоден з кандидатів від опозиції не пройшов до парламенту Бєларусі, повідомила голова Центрвиборчкому колишньої радянської республіки.