Пт, 2024-04-26, 20:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 35 36 37 38 39 ... 62 63 »

 

 

Прем`єр-міністр України Арсеній Яценюк привітав дипломатів з професійним світом - Днем дипломатичної служби України. Про це повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ.

Останні Офіційні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-12-22| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Президент Петро Порошенко чекає від Європейської Комісії 18 грудня оголошення принципового рішення щодо питання запровадження безвізового режиму між Україною та країнами Шенгенської зони.


 

 

Мітинги міліціонерів, що не пройшли атестацію, не зупинять реформу міліції, написав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.


 

 

У рамках публічного звіту членів уряду 7 грудня міністр культури В’ячеслав Кириленко розповів про реформи, проведені у галузі протягом 2015 року. Про це повідомляє прес-служба міністерства.


 

Президент України Петро Порошенко з нагоди Дня Збройних сил підкреслив, що боєздатні ЗСУ є досягненням і заслугою мільйонів українців, справжніх патріотів своєї країни, які щодня вносять свій внесок у розвиток армії, повідомляє прес-служба глави держави.


 

Уряд України тимчасово з ініціативи прем'єр-міністра Арсенія Яценюка заборонив переміщення вантажних потоків на адміністративному кордоні між Україною та Автономною Республікою Крим.


 

Конкурсна комісія з відбору кандидатів на посади членів Нацагентства з питань запобігання корупції ознайомилась з результатами спецперевірки кандидатів та звернулась до Кабінету міністрів.


 

Президент планирует пригласить Папу Римского Франциска в Украину. Об этом Глава государства сегодня заявил во время выступления перед диаспорой украинцев в Италии.


 

Президент Украины Петр Порошенко подписал указ о предоставлении гражданства Украины Георге Григалашвили, ранее возглавлявшего патрульную полицию Грузии, сообщает пресс-служба главы государства.


 

 

Президент Петро Порошенко підписав закон, який призначає вибори в Маріуполі і Красноармійську на 29 листопада, повідомляє прес-служба президента.


 

Верховна Рада сьогодні, 12 листопада, ухвалила закон про Державне бюро розслідувань (№ 2114). За це рішення проголосував 241 народний депутат із 344 зареєстрованих у сесійній залі.


 

В Україні розпочала свою роботу Національна поліція, вже призначені на посади співробітники чергових частин і слідчі, які виконують свої обов'язки в повному обсязі. Про це повідомили в Департаменті комунікації МВС.


 

Прем`єр-міністр Арсеній Яценюк проведе консультації з президентом України та парламентськими фракціями щодо того, яким чином модернізувати та оптимізувати виконавчу владу. Про це Яценюк сказав сьогодні, 4 листопада, на засіданні уряду.


 

На адресу футбольного клубу "Дніпро" (Дніпропетровськ) надійшов лист від ФК "Сент-Етьєн" (Франція) про те, що на матч Ліги Європи УЄФА квитки у фан-сектор української команди реалізовуватися не будуть.


 

Президент України Петро Порошенко заявив, що Київ розраховує на активну участь Організації Об'єднаних Націй у відновленні суверенітету і територіальної цілісності України.