Пн, 2024-04-29, 18:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 33 34 35 36 37 ... 62 63 »

 

Голова Верховної Ради Володимир Гройсман разом з лідерами фракцій, головами комітетів, народними депутатами України та працівниками апарату парламенту прибули з візитом до Королівства Бельгія і Королівства Нідерланди.

Останні Офіційні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-02-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк сподівається на зміцнення парламентської коаліції внаслідок перемовин з її колишніми членами.


 

 

Кабінет міністрів України ухвалив постанову про запровадження правил етичної поведінки державних службовців. Про це у вівторок, 23 лютого, повідомляє прес-служба уряду.


 

Президент України Петро Порошенко вважає події в центрі Києва у другу річницю розстрілів активістів силовиками на Майдані Незалежності невдалою провокацією, організованою Росією.


 

Президент України Петро Порошенко заявив про неприпустимість зупинки розслідування злочинів часів Майдану з 1 березня через недосконалість законів та запевнив, що не допустить цього.


 

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявляє, що необхідні переформатування коаліції та зміни в коаліційну угоду. Про це він заявив під час урядової наради в середу 17 лютого.


 

Президент України Петро Порошенко не підтримує ідею розпуску Верховної Ради, однак наголошує, що може скористатися цим правом у крайньому випадку.


 

 

Міністр освіти і науки України Сергій Квіт назвав розміщення портретів державних службовців у закладах освіти неприпустимим. Про це повідомляє прес-служба освітнього відомства.


 

Президент Петро Порошенко відмовився коментувати екстрене засідання уряду, яке відбулося минулого четверга 4 лютого. Про це він сказав журналістам, вийшовши з наради детективів Національного антикорупційного бюро України.


 

 

Завершився перший конкурс на рядових антикорупційних прокурорів. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє член конкурсної комісії Дарина Каленюк.


 

 

На позачерговому засідання уряду в четвер, 4 лютого, міністри, які раніше подали заяви про відставку, повідомили про готовність відкликати свої заяви.


 

 

Подавший в отставку министр экономразвития Айварас Абромавичус не хочет быть частью сложившейся системы в верхушке власти.


 

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив, що Кабінет міністрів України і далі буде робити свою роботу, а "кого з депутатів це не влаштовує - нехай ініціює недовіру уряду".


 

 

Пріоритетом на 2016 рік стане відновлення економічного зростання. Про це йдеться у звіті Кабінету міністрів України, опублікованому на урядовому порталі.


 

 

КС визнав таким, що відповідає нормам ст. 157 і 158 Основного закону доопрацьований проект закону про внесення змін до Конституції, що стосується правосуддя.