Сб, 2024-04-27, 06:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 41 42 43 44 45 ... 62 63 »

 

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков підкреслює, що оператори ринку охоронних структур прислухалися до його прохання роззброїтися. Охорону об'єктів, в тому числі, морських портів в Одесі, будуть нести співробітники Держслужби охорони МВС.

Останні Офіційні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-03-26| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Кабмін ухвалив цю відставку, заявив прем'єр Арсеній Яценюк і доручив міністру фінансів провести впродовж 2 тижнів конкурс на посаду голови ДФС.


 

Президент Петр Порошенко вручил паспорт гражданина Украины внуку выдающегося украинского предпринимателя и мецената Михаила Терещенко - также предпринимателю и меценату Мишелю Терещенко.


 

В Украине может появиться аналог израильского "Моссада". Такая возможность предусмотрена изменениями в существующем законе №2383 о внесении изменений в некоторые законы Украины относительно разведывательных органов Украины.


 

Президент України Петро Порошенко підписав указ, що передбачає додатковий захист учасників АТО, повідомив перший заступник керівника Адміністрації президента України Віталій Ковальчук.


 

Президент України Петро Порошенко розповів про реформи, які проводить українська влада, і пообіцяв, що зробить усе можливе, щоб українці, які мешкають за кордоном, захотіли повернутися додому.


 

Президент Украины Петр Порошенко высказался о важности строительства эффективной линии защиты. Об этом глава государства заявил на совещании с главами областных госадминистраций.


 

Президент України Петро Порошенко заявляє про поступову деескалацію ситуації на сході України. Про це він сказав у п'ятницю 13 березня. "На сьогоднішній день ми можемо констатувати, стримано констатувати, що відбувається поступова деескалація".


 

27 февраля я прошел собеседование на должность главы Антикоррупционного бюро. Могу сказать, что я очень положительно отношусь к тому, как работает комиссия.


 

Президент України Петро Порошенко у вівторок, 10 березня, проведе засідання Воєнного кабінету при РНБО, на якому буде ухвалено "надзвичайно важливі рішення" з метою реагування на виклики сьогодення.


 

В понедельник, 9 марта, президент Украины Петр Порошенко примет участие в мероприятиях по случаю 201-й годовщины от дня рождения Тараса Шевченко.


 

Верховна Рада ухвалила закон "Про чисельність Збройних сил України", внесений президентом Петром Порошенком. За відповідний законопроект ( №2269) сьогодні, 5 березня, проголосували 270 із 314 народних депутатів.


 

Верховна Рада ухвалила закон про внесення зміни до ст.73 Кодексу законів про працю України. За відповідний закон (№2187) сьогодні, 5 березня, проголосували 244 народних депутата із 322 зареєстрованих у сесійній залі.


 

Президент України Петро Порошенко ввів у дію рішення РНБО від 18 лютого 2015 року "Про звернення до Організації Об'єднаних Націй і Європейського Союзу про розгортання на території України міжнародної операції з підтримання миру і безпеки".


 

За время конфликта на востоке Украины Государственная служба по чрезвычайным ситуациям доставила жителям "горячих точек" свыше 2,5 тыс. тонн гуманитарной помощи.