Пн, 2024-04-29, 18:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 32 33 34 35 36 ... 62 63 »

 

Президент Украины Петр Порошенко считает, что война больше не может быть оправданием экономического кризиса в стране. Об этом он заявил 28 апреля 2016 года во время выступления перед административно-хозяйственным активом Херсонской области.

Останні Офіційні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-04-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Українська сторона направила до Мін'юсту РФ запит про видачу народного депутата України, льотчиці Надії Савченко, проте можливі й інші механізми її повернення на батьківщину.


 

 

Кабмін має найближчим часом подати 24 проекти законів, необхідних для отримання коштів від МВФ і ЄС, а також планується реформа Кабміну.


 

Верховна Рада України затвердила склад нового Кабінету міністрів, узгоджений на зборах коаліції, і представлений новопризначеним прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом.


 

Президент Петро Порошенко пропонує Верховній раді призначити Володимира Гройсмана прем’єр-міністром. Відповідний проект постанови №4420 з'явився на сайті Верховної Ради.


 

Президент України Петро Порошенко надав державному закладу "Меморіальний комплекс Героїв Небесної сотні - Музей Революції гідності" статусу національного. Відповідний указ опубліковано на сайті глави держави.


 

Президент України Петро Порошенко заявив, що референдум у Нідерландах щодо Угоди про асоціацію України з Європейським Союзом має суто консультативний характер.


 

Президент України Петро Порошенко заявляє, що очікує від саміту "Великої сімки" (G7), який відбудеться в Японії 26-27 травня, сильного сигналу на підтримку України. Про це глава держави сказав під час виступу у Національному прес-клубі Японії.


 

 

В Україні з сьогоднішнього дня 4 квітня змінилися правила реєстрації місця проживання - тепер ці повноваження здійснюватимуть виконавчі органи місцевих громад.


 

Голова Служби безпеки України Василь Грицак не здивується, якщо згодом виявиться, що за сьогоднішніми вибухами в Брюсселі стоять спецслужби Російської Федерації, і це є елементом гібридної війни, яку розв`язує Росія.


 

Список осіб, причетних до незаконного ув’язнення української льотчиці й депутата Надії Савченко в Росії, хочуть розширити, щоб він сприяв звільненню й інших заручників РФ.


 

Президент України Петро Порошенко застосував право вето до Закону "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо особливостей подання посадовими особами декларацій.


 

Уряд планує урівняти майнові, процесуальні та інші права одностатевих пар з традиційними родинами. Про це йдеться в тексті документа "Про затвердження плану дій з реалізації Національної стратегії у сфері прав людини.


 

 

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк привітав українських жінок із 8 Березня. Текст привітання оприлюднено на Урядовому порталі.


 

Секретар РНБО України Олександр Турчинов повідомив, що рішення про чергову хвилю мобілізації буде ухвалено у березні, але у разі достатньої кількості контрактників терміни можуть бути перенесені.