Пт, 2024-05-03, 23:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Весь Архів новин

« 1 2 ... 31 32 33 34 35 ... 62 63 »

 

 

Президент Петро Порошенко ввів у дію рішення РНБО про затвердження Стратегічного оборонного бюлетеня України.

Останні Офіційні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-05-27| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

План пріоритетних кроків Кабінету Міністрів спрямований на забезпечення зростання національної економіки і впровадження ефективної соціальної політики.


 

За словами генпрокурора, саботажу з боку прокурорів наразі немає, і зі звільненням своїх заступників і слідчих поспішати він не буде: "Даю усім 100 днів на завершення справ".


 

 

Генеральний прокурор України Юрій Луценко повідомив про зміни, які він ввів у структурі недавно очоленого ним правоохоронного відомства.


 

 

Верховна Рада в рамках декомунізації перейменувала місто Дніпропетровськ на місто Дніпро. За відповідне рішення на засіданні в четвер проголосували 247 депутатів.


 

"Те, що з вами зробили в 1944 році, має зовсім визначену назву - це найчистішої води геноцид. Один з найважчих злочинів проти людства", - заявив він, виступаючи на концерті-реквіємі пам'яті жертв геноциду кримськотатарського народу в Національній опері України.


 

 

Верховна Рада України підтримала подання президента України Петра Порошенка про призначення лідера фракції "Блоку Петра Порошенка" в парламенті Юрія Луценка генеральним прокурором України.


 

 

Перший заступник міністра внутрішніх справ України Ека Згуладзе ухвалила рішення залишити цю посаду. Про це міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомив у Twitter.


 

 

Президент України Петро Порошенко заявив, що проведення чергової хвилі мобілізації буде залежати від ситуації на сході країни.


 

 

Сьогодні в Україні відзначають День Перемоги над над нацизмом у Другій світовій війні.


 

 

Секретар Ради національної безпеки та оборони Олександр Турчинов з нагоди Дня пам'яті і примирення нагадав українцям, що агресора неможливо умиротворити, а лише перемогти.


 

 

Прем`єр-міністр України Володимир Гройсман заявляє, що готувати подання на звільнення голови Закарпатської облдержадміністрації Геннадія Москаля не збирається.


 

 

Спікер парламенту Андрій Парубій пояснив, чому вважає вигадкою так звану "стратегічну сімку" у владній верхівці. "По-перше, не бачу ніякої проблеми в сімці. По-друге, ніякої сімки не існує.


 

 

Георгій Григалашвілі йде з поста керівника департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України.


 

 

З нагоди Дня перемоги у Другій світовій війні (9 травня) ветерани отримають з державного бюджету по 400 гривень, а сім'ї загиблих - по 500 гривень.