Сб, 2024-04-27, 01:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:28
Основне питання під час візиту Порошенка до Німеччини - невиконання Росією Мінських угод, - Клімкін
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Президент Петро Порошенко обговорить із канцлером Німеччини Ангелою Меркель під час візиту до Німеччини як змусити Росію виконувати Мінські домовленості. Про це сказав міністр закордонних справ Павло Клімкін в інтерв'ю телеканалу "Інтер", передають Українські новини.

"У нас була домовленість на початку лютого обговорити, де ми перебуваємо щодо низки дуже важливих питань, особливо те, як змусити Росію виконувати Мінські домовленості, яка ситуація з безпекою на Донбасі, що ми можемо зробити, щоб звільнити заручників, яким чином ефективніше використовувати зараз можливості "нормандського формату". Всі ці питання, звичайно, будуть у центрі уваги", - сказав Клімкін, коментуючи нинішній візит Порошенка до Німеччини.

Також, за його словами, Порошенко і Меркель обговорять допомогу Німеччини в просуванні реформ в Україні та актуальні питання європейської інтеграції. Клімкін наголосив, що керівники країн не тільки політичні партнери, а й між ними є дружні взаємини.

Нагадуємо, Порошенко відвідає Німеччину для зустрічей із владою 30 січня.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 651 | Додав: adminA | Теги: Німеччина, візит Порошенка, Клімкін, невиконання Росією Мінських угод | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]