Пт, 2024-04-26, 09:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:58
Україна програла Чорногорії: не проявили характеру. ВІДЕО
Інші останні Спортивні новини
Поразкою на своєму полі завершився відбірний поєдинок до ЧС-2014 для збірної України. Першою командою, яка зуміла обіграти "синьо-жовтих" на реконструйованому НСК "Олімпійський", стала збірна Чорногорії.

Україна - Чорногорія 0:1

Гол: Дам'янович, 45

Україна: П'ятов, Бутко (Ярмоленко, 62), Кучер, Михалик, Селін, Ротань, Тимощук, Гусєв, Коноплянка, Селезньов (Назаренко, 82), Девіч (Зозуля, 52)

Чорногорія: М. Божович, Савич, Джудович, Баша, Йованович, Дринчич, Волков, Пекович, Зверотич (Новакович, 88), Йоветич (Вучініч, 86), Дам'янович (Вукчевич, 72)

Два очки у трьох стартових матчах відбору-2014. З таким багажем збірна України завершила офіційну програму 2012 року. П'ять очок відриву від чорногорців і стільки ж від англійців, які можуть довести його до 8, якщо в середу виграють у поляків (або поляки виграють і створять тріумвірат на верхівці нашої відбіркової групи).

Відрив істотний. Ба більше, навіть перемога в усіх семи матчах, що залишилися, не гарантує Україні місця серед двох найкращих команд групи - українцям потрібно сподіватися на осічку конкурентів на кшталт тієї, яку самі вони припустилися з Молдовою.

У Кишиневі, як відомо, українці не зуміли забити і відвезли додому тільки очко. У численних інтерв'ю всі причетні вже до поєдинку у Києві особи заявляли про виняткову важливість матчу і про те, що зроблять все для перемоги. Із справою не розійшлися слова чорногорців. Вони хоч і грали переважно від захисту, створили на порядок більше гострих моментів, один з яких реалізували. Українці ж єдиний свій момент, який може претендувати на звання гольового, створили тільки в компенсований час.

Наступний свій поєдинок Україна проведе 22 березня 2013 року. На виїзді команді вже нового тренера - бо Блохін і його тренерський штаб залишають збірну - буде протистояти збірна Польщі.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 995 | Додав: adminA | Теги: україна, Чорногорії | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]