Вт, 2024-04-23, 15:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 194 195 196 197 198 ... 237 238 »

За даними сирійських офіційних ЗМІ, одну бомбу було приведено в дію поблизу штаб-квартири місцевої кримінальної поліції, а другу - біля центру розвідки ВВС Сирії. Зі свого боку сирійський наглядова рада з прав людини повідомляє, що вибухи прогриміли біля будівель, в яких базуються місцеві сили безпеки.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-03-17| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)





17 березня в своїй поштовій скриньці матір знайшла відповідне сповіщення з Верховного суду, датоване 16-м березня.



Активним захисником і пропагандистом вирощування та вживання листя коки в натуральному вигляді є президент країни Ево Моралес.





Поліція Норвегії вперше визнала, що занадто повільно відреагувала на повідомлення про стрілянину на острові Утейа, де влітку минулого року загинули учасники молодіжного табору.



Уряд Японії вважає, що запуск супутника в КНДР буде порушенням резолюції Ради Безпеки ООН, яка забороняє Пхеньяну випробовування ракет великої дальності. Про це повідомив сьогодні журналістам офіційний представник японського МЗС.



Села (де сталося вбивство) розташовані на відстані півтора кілометри від американської військової бази. Ми переконані, що один солдат не зміг би вбити й поранити так багато людей у двох населених пунктах одночасно всього за годину.



В несанкціонованій акції протесту, за різними оцінками, взяли участь від 5 до 7 тис школярів і студентів. Демонстранти спробували пробитися через кордони до міністерства освіти, після чого поліція застосувала сльозогінний газ і водомети.


У 2012 році церемонія вручення премій Американської кіноакадемії також пройшла в останню неділю зими - 26 лютого. "Оскар" в номінації "Найкращий фільм" отримала стрічка Мішеля Хазанавічюса "Артист". Ця картина претендувала аж на десять "Оскарів" і в результаті отримала п'ять з них.






У ході демократичного повстання в Ірані 2009 року, "арабської весни" 2011-го та вуличних походів у Москві взимку 2011-2012-го народ піднімається проти влади "шахраїв і брехунів", що ґрунтується на насильстві.


Четверо друзів, які не збирались платити за випите, пішли з ресторану майже непоміченими, стрибнувши один за одним з 55 поверху будівлі.





Прихильники опозиції з Вільної сирійської армії оголосили, що захопили в полон армійського генерала і готові його обміняти на своїх соратників.


Німецький виробник Volkswagen у 2013 році запропонує клієнтам "народний" автомобіль з електричною силовою установкою. Електричну версію Volkswagen Golf побудують на базі моделі сьомого покоління, чия світова прем'єра відбудеться в рамках вересневого Паризького автосалону.



У Москві продемократичні вуличні акції видихаються, але політичне пробудження країни не перервалося - воно просто перетікає в інші форми.  На наступному етапі, можливо, почнуть відігравати важливу роль російські регіони.




Відомий американський проповідник Гарольд Кемпінг нарешті зізнався, що не знає, коли насправді настане кінець світу. Він пообіцяв, що більше не буде робити таких прогнозів.




Супруга президента в то время, как в Сирии ежедневно службами безопасности уничтожались десятки мирных жителей, тратила огромные деньги на дизайнерскую одежду и мебель.